AAU logo

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

HD 2. del - Regnskab og Økonomistyring

HD 2. del - Regnskab og Økonomistyring

HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring (HDR) er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig relevant og tidssvarende viden, færdigheder og kompetencer, så du kvalificere dig til at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder, samt hos rådgivere.

hd 2. del i regnskab og økonomistyring udbydes nu som heldagsundervisning.

Da økonomifunktionen ofte er placeret i topledelsen, tilstræbes det at give studiet en bredde, der kan danne teoretisk basis for økonomifunktionens støtte til de øvrige ledelsesfunktioner.

På Aalborg Universitet får du anvendelsesorienteret viden, færdigheder og kompetencer – Det betyder blandt andet at du får metoder til at omsætte den teoretiske læring til en praksisorienteret hverdag, og du vil blive rustet til at udvise en selvstændig og analytisk tilgang til professionel problemløsning i din virksomhed.

Arbejder du med regnskab og økonomistyring så er HD 2. del i Regnskab og Økonomistyring et solidt afsæt til at sikre fremdrift i din karriere! 

Uddannelsen giver desuden mulighed for yderligere uddannelse, for eksempel  revisorkandidatuddannelsen (cand.merc.aud.), eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. en MBA.

VI ÅBNER FOR ANSØGNINGER D. 1. MARTS 2020!

Vores online ansøgningsportal åbner til marts 2020. Ønsker du at blive kontaktet når portalen åbner, kan du sende os en uforpligtende interessetilkendegivelse, og så sender vi dig en mail så snart portalen er åben.

 

SEND DIN INTERESSETILKENDEGIVELSE HER!

 

Hør hvad tidligere studerende, samt studieleder Lars Krull, har at sige om HDR i videoen nedenfor: 

Seneste nyt fra HD-uddannelserne

læs mere

Fakta

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) 2. del i Regnskab og Økonomistyring

Varighed

  • 2 år på deltid
  • Næste studiestart: 1. september 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. august 2020

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.