Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

HD2 - Regnskab og Økonomistyring

HD2 - Regnskab og Økonomistyring

HD2 i Regnskab og Økonomistyring (HDR) er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig relevant og tidssvarende viden, færdigheder og kompetencer, så du kvalificere dig til at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder, samt hos rådgivere. Du kan tage hele uddannelsen gennem fysisk undervisning eller online forløb. Dette giver dig muligheden for at tilrettelægge undervisning, således at det passer med dit arbejde og hverdag.

ÅBENT FOR TILMELDING TIL HDR SOM ONLINE FORLØB – ANSØG NU!

Foretrækker du fremmødeundervisning kan du ansøge om at starte til efteråret 2022 fra den 1. marts 2022. Vil du have en påmindelse så snart vores ansøgningsportal åbner? 

JA TAK!

Da økonomifunktionen ofte er placeret i topledelsen, tilstræbes det at give studiet en bredde, der kan danne teoretisk basis for økonomifunktionens støtte til de øvrige ledelsesfunktioner.

På Aalborg Universitet får du anvendelsesorienteret viden, færdigheder og kompetencer. Det betyder, at du får metoder til at omsætte den teoretiske læring til en praksisorienteret hverdag, hvor du vil blive rustet til at udvise en selvstændig og analytisk tilgang til professionel problemløsning i din virksomhed.

Arbejder du med regnskab og økonomistyring, så er HD2 i Regnskab og Økonomistyring et solidt afsæt til at sikre fremdrift i din karriere! 

Uddannelsen giver desuden mulighed for yderligere uddannelse, for eksempel  revisorkandidatuddannelsen (cand.merc.aud.), eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. en MBA.

Hør hvad tidligere studerende, samt studieleder Lars Krull, har at sige om HDR i videoen nedenfor: 

 

DOWNLOAD PRODUKTARK FOR HD2 I REGNSKAB OG ØKONOMISTYRING

Vil du vide mere om HD-uddannelserne?

 

Seneste nyt fra HD-uddannelserne

læs mere

Fakta

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD2) i Regnskab og Økonomistyring

Varighed

  • 2 år på deltid
  • Studiestart september 2021: Fremmødehold
  • Studiestart februar 2022: Online

Sted

  • Aalborg og Viborg (fremmøde)
  • Online

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. august 2021 (efterårshold med fremmøde)
  • 1. december 2021 (forårshold online)

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.