Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

HD2 - Regnskab og Økonomistyring

HD2 - Regnskab og Økonomistyring

HD2 i Regnskab og Økonomistyring (HDR) er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig relevant og tidssvarende viden, færdigheder og kompetencer, så du kvalificere dig til at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder, samt hos rådgivere.

HD2 I REGNSKAB OG ØKONOMISTYRING UDBYDES NU SOM HELDAGSUNDERVISNING.

Da økonomifunktionen ofte er placeret i topledelsen, tilstræbes det at give studiet en bredde, der kan danne teoretisk basis for økonomifunktionens støtte til de øvrige ledelsesfunktioner.

På Aalborg Universitet får du anvendelsesorienteret viden, færdigheder og kompetencer – Det betyder blandt andet at du får metoder til at omsætte den teoretiske læring til en praksisorienteret hverdag, og du vil blive rustet til at udvise en selvstændig og analytisk tilgang til professionel problemløsning i din virksomhed.

Arbejder du med regnskab og økonomistyring så er HD2 i Regnskab og Økonomistyring et solidt afsæt til at sikre fremdrift i din karriere! 

Uddannelsen giver desuden mulighed for yderligere uddannelse, for eksempel  revisorkandidatuddannelsen (cand.merc.aud.), eller anden relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. en MBA.

Hør hvad tidligere studerende, samt studieleder Lars Krull, har at sige om HDR i videoen nedenfor: 

 

DOWNLOAD PRODUKTARK FOR HD2 I REGNSKAB OG ØKONOMISTYRING

Vil du vide mere om HD-uddannelserne?

 

Seneste nyt fra HD-uddannelserne

læs mere

Fakta

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) 2. del i Regnskab og Økonomistyring

Varighed

  • 2 år på deltid
  • Næste studiestart: 30. august 2021

Sted

  • Aalborg og Viborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. august 2021

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.