Spring til indhold

Finanskompetencepuljen

Gratis efteruddannelse for finansansatte

Ansøg nu

Finanskompetencepuljen

Gratis efteruddannelse for finansansatte

Ansøg nu

Finanskompetencepuljens fornemmeste opgave at støtte dig og din virksomhed i kompetenceudviklingen.

Finanskompetencepuljen blev etableret i 2014 af Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) for at støtte medarbejdere og virksomheder i den finansielle sektor. I dag tilbyder Finanskompetencepuljen finansiering af op til 15 ECTS per person årligt til en lang række enkeltfag og kurser, der er relevante for branchen.

Hos AAU Executive samarbejder vi med Finanskompetencepuljen for at tilbyde tidssvarende enkeltfag på bachelorniveau. Dette er en oplagt mulighed for dig eller dine kolleger til at styrke jeres kompetencer og karrieremuligheder i den finansielle sektor.

Nedenfor kan du læse mere om hvordan og hvilke fag du kan søge tilskud til.

Boost din karriere via Finanskompetencepuljen

Fokus på din kompetenceudvikling

Som ansat i finanssektoren har du mulighed for at vælge mellem en bred vifte af enkeltfag på bachelorniveau til at styrke din kompetenceudvikling. Her får finansieret op til 15 ECTS gratis.

Fleksibel efteruddannelse

Alle vores fag udbydes som klassisk fremmødeundervisning og online forløb, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse uddannelse og karriere til dine behov.

Prakisnær viden

Få undervisning af førende forskere og erhvervsfolk og skab maksimal værdi for din virksomhed med praktisk undervisning, der tager højde for jeres udfordringer.

Sådan søger du via Finanskompetencepuljen

Det er simpelt og nemt at søge om støtte via Finanskompetencepuljen. Følg blot nedenstående trin:

  • Gå ind på Finanskompetencepuljens hjemmeside for det enkeltfag eller kursus du ønsker at tage via listen her på siden.
  • Tryk på "Tilmelding"
  • Udfyld det online ansøgningsskema du bliver ledt hen til.