Spring til indhold

HD På AAU

HD På AAU

Søg optagelse

Søger du en efteruddannelse, der kan tage din karriere til næste niveau? Så er en HD-uddannelse på Aalborg Universitet det oplagte valg!

HD er målrettet dig, der ønsker at opgradere din viden og kompetencer, så du kan skabe værdi for din karriere og virksomhed.

HD-uddannelsen er en erhvervsøkonomisk efteruddannelse, som du kan læse sideløbende med din karriere. Kickstart din kompetenceudvikling i dag med en bred palette af HD uddannelser, specialiseringer og valgfag.

Tilmeld dig infomøde - deltag online!

Er du nysgerrig på hvad en HD-uddannelse er og hvordan den kan bidrage til netop din karriere? Så er du meget velkommen til at deltage i vores online informationsmøde.

Tilmeld nu

Hvad er HD?

Værdi for dig og din virksomhed

På AAU underviser vi i problembaseret læring, hvilket betyder, at du bliver uddannet i anvendelsesorienteret viden. En HD-uddannelse giver dig evnen til at anvende teorier og metoder til at løse virkelige problemstillinger i din virksomhed og skaber dermed værdi for jeres forretningsudvikling.

Dæk din kompetence behov

Med en HD-uddannelse fra Aalborg Universitet får du ikke blot en bred forståelse for erhvervsøkonomi og ledelse, men også muligheden for at specialisere dig i en række forskellige områder.

Vælg din undervisningsmodel

Vores undervisningsmodel tilbyder både fremmøde undervisning og online undervisning, så du kan vælge den model, der passer bedst til dig. Uanset om du ønsker at tage hele uddannelsen eller blot nogle enkeltfag, har vi en løsning, der kan imødekomme dine behov.

Hent din HD-brochure

Hent din HD-brochure

HD BROCHURE 2024

Nyheder fra HD-uddannelserne

Nyheder