Spring til indhold
ForsideUddannelse

Efter- og videre­uddannelse

Vil du styrke din karriere? Få flere kompetencer, og udvid dit netværk med en efteruddannelse fra Aalborg Universitet. Vi giver dig adgang til viden på et højt niveau i et godt studie- og læringsmiljø, hvor vi arbejder med udfordringer, du kender fra din egen dagligdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om efteruddannelse

Efter- og videre­uddannelse

Vil du styrke din karriere? Få flere kompetencer, og udvid dit netværk med en efteruddannelse fra Aalborg Universitet. Vi giver dig adgang til viden på et højt niveau i et godt studie- og læringsmiljø, hvor vi arbejder med udfordringer, du kender fra din egen dagligdag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om efteruddannelse

Find din uddannelse ud fra fagområde

Find din uddannelse ud fra uddannelsestype

Hvad får du med en efteruddannelse?

En efteruddannelse eller et kursus fra AAU giver dig en række fordele, der kan være med til at løfte din karriere og øge din værdi på arbejdsmarkedet. Du får blandt andet:

  • Adgang til den nyeste forskningsviden
  • Uddannelser og kurser som er kompetencegivende, akkrediterede og udviklet i samarbejde med erhvervslivet
  • Uddannelser, hvor teori på højt niveau kombineres med den praksisviden og -erfaring, du har fra dit arbejde
  • Kendskab til PBL (Problem Based Learning), også kaldet Aalborgmodellen. En unik læringsmodel, der er kendetegnet ved deltagerstyring, gruppearbejde, tværfaglighed, gensidig kritik og arbejde med autentiske problematikker
  • Et stort fagligt netværk
  • Et godt studie- og læringsmiljø
  • Relevante og praktisk orienterede uddannelser til undervisningssektoren, fx til gymnasielærere og folkeskolelærere
  • Et intensivt kompetenceløft og opkvalificering, hvad enten du ønsker en større faglig bredde eller dybde i din viden
  • Målrettede masteruddannelser og enkeltfag til ingeniører, pædagoger, psykologer, ledere og andre specifikke faggrupper. Se mere under fagområderne ovenfor

11 grunde til at tage en efteruddannelse

Med en efteruddannelse styrker du din arbejdsglæde, dit netværk og din personlige udvikling. Men der er endnu flere gevinster! Læs vores top-11-liste over grunde til at tage en efteruddannelse.

Derfor skal du tage en efteruddannelse!

Praktiske oplysninger

Se film om efteruddannelse

Derfor er efteruddannelse vigtigt

Vi skal alle være flere år på arbejdsmarkedet end tidligere. Derfor vil det være naturligt, at vi skifter både job og måske også branche flere gange gennem vores arbejdsliv.

Gennem livslang læring sikrer du, at du forbliver kompetent hele livet. Med de rette færdigheder, den nyeste viden og en bred vifte af kompetencer vil du til enhver tid kunne honorere de krav, som du møder på arbejdsmarkedet. 

På Aalborg Universitet udvikler vi vores efteruddannelser og kurser i tæt samarbejde med erhvervslivet. Det er med til at sikre, at de nyerhvervede kompetencer har relevans og kan leve op til morgendagens krav.

4 hurtige svar om efteruddannelse

6 grunde til at efteruddanne dine medarbejdere

Efter- og videreuddannelse er en vigtig måde at få ny viden og nye kompetencer ind i virksomheden, samtidig med at arbejdsglæden styrkes. Her får du vores seks bedste grunde til at efteruddanne dine medarbejdere.

Derfor skal du efteruddanne dine medarbejdere!
Tag en efteruddannelse - online eller ved fysisk fremmøde
Efteruddannelser og kurser på Aalborg Universitet kan tages online eller ved fysisk fremmøde flere steder i landet. Se, hvor du kan efteruddanne dig, under de forskellige uddannelser.

Nyheder