AAU logo

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD)

HD 1. del

HD 1. del

HD 1. del er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig grundigt og tidsvarende kendskab til det erhvervsøkonomiske område, herunder forretningsforståelse, samfundsøkonomi, virksomheders juridiske og organisatoriske rammer, forretningsanalyse samt mulighed for en række valgfag.

På HD 1. del på Aalborg Universitet får du anvendelsesorienteret viden, færdigheder og kompetencer – Blandt andet får du metoder til at omsætte den teoretiske læring til en praksisorienteret hverdag, og du vil blive rustet til at udvise en selvstændig og analytisk tilgang til professionel problemløsning i din virksomhed.

HD 1. del er et solidt afsæt for at sikre fremdrift i din karriere, og giver desuden direkte adgang til HD 2. del, hvor du på Aalborg Universitet kan vælge mellem tre specialiseringer:

En gennemført HD 1. del og HD 2. del giver tilsammen mulighed for yderligere uddannelse på kandidatniveau, f.eks. en MBA.

VI ÅBNER FOR ANSØGNINGER D. 1. MARTS 2020!

Vores online ansøgningsportal åbner til marts 2020. Ønsker du at blive kontaktet når portalen åbner, kan du sende os en uforpligtende interessetilkendegivelse, og så sender vi dig en mail så snart portalen er åben.

SEND DIN INTERESSETILKENDEGIVELSE HER!

Hør hvad tidligere studerende, samt studieleder Lars Krull, har at sige om HD 1. del i videoen nedenfor:

 

 

Seneste nyt fra HD-uddannelserne

læs mere

Fakta

Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse (HD) 1. del

Varighed

  • 2 år på deltid
  • Næste studiestart: August 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. august 2020
  • 1. juni 2020, hvis du skal søge dispensation, realkompetencevurdering el. merit

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.