Forside

Lagt online: 12.01.2022

AAU+1: Kulturtilbud til udenlandske medarbejderes ægtefæller og samlevere

På denne side kan du få besvaret de mest gængse spørgsmål vedrørende vores HD-uddannelser.
Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret herinde, er du altid velkommen os.

Lagt online: 12.01.2022

AAU+1: Kulturtilbud til udenlandske medarbejderes ægtefæller og samlevere

Hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret herinde, er du altid velkommen os.

Hvad er en HD?

HD er en erhvervsøkonomisk deltidsuddannelse på bachelor niveau. Det er efteruddannelse for dig, som har praktisk erfaring, men har behov for et bredere vidensgrundlag til at løse dine arbejdsopgaver.

Dine muligheder:

• HD1

HD1 er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig et grundigt og tidsvarende kendskab til det erhvervsøkonomiske område, herunder forretningsforståelse, samfundsøkonomi, virksomheders juridiske og organisatoriske rammer, forretningsanalyse samt mulighed for en række valgfag.

Aalborg samt online

• HD2 - Organisation og ledelse

HD2 i Organisation og Ledelse (HDO) er en deltidsuddannelse, som primært retter sig mod nuværende og kommende ledere, samt andre der arbejder med virksomhedsorganisering, strategi og ledelse. Du kan tage hele uddannelsen gennem fysisk undervisning eller online forløb. Dette giver dig muligheden for at tilrettelægge undervisning, således at det passer med dit arbejde og hverdag.

Aalborg, Viborg og Rungsted samt online

• HD2 - Regnskab og økonomistyring

HD2 i Regnskab og Økonomistyring (HDR) er en praksisnær deltidsuddannelse, som du kan læse samtidig med din karriere. Uddannelsen giver dig relevant og tidssvarende viden, færdigheder og kompetencer, så du kvalificere dig til at bestride ledende stillinger, primært inden for økonomifunktionen i handels-, industri- og servicevirksomheder, samt hos rådgivere.

Aalborg og Viborg samt online

• Speciale i Finansiel Virksomhed

AAU tilbyder en ny mulighed for ansatte i den finansielle sektor, i form af et speciale, der kan gennemføres i kombination med HD2 i Regnskab og Økonomistyring eller HD2 i Organisation og Ledelse eller som selvstændigt forløb. Specialet udvikler på viden, færdigheder og kompetencer, som enhver ambitiøs medarbejder i en finansiel virksomhed har eller bør have.

Aalborg, Aarhus og Rungsted

• HD Enkeltfag

På AAU har du mulighed for at tage fag fra vores HD uddannelser som enkeltfag, og dermed kompetenceudvikle dig i netop det der er relevant for dig og din karriere netop nu.

Styrk dine kompetencer på specifikke områder