Forskning
Samarbejde

Informationsteknologi, Bachelor

Studerende

Informationsteknologi

Drømmer du om at blive IT-konsulent med kompetence til at analysere kommunikation, konstruere systemer til kommunikation og se forretningspotentialet ved systemet?

Uddannelsen i Informationsteknologi på Aalborg Universitet klæder dig på til en karriere som konsulent eller selvstændig med en flerfaglig IT-profil. Uddannelsen giver dig indblik i og kompetence til at skabe løsninger, der får skabt et optimalt samspil mellem kommunikation, forretningsudvikling og softwareudvikling.

Tre hovedelementer

Uddannelsen bygger på de tre faglige elementer: Kommunikation, teknologi og forretning.  Styrken ved den tværfaglige profil er, at du fra starten får indsigt i de forskelligheder, som IT-udviklingsteams kæmper med i virkeligheden. Du bliver fagligt udfordret og får en spændende hverdag med undervisning i forskningsmiljøerne. Undervisningen sker det sted, hvor forskningen bliver produceret. Uddannelsen er forankret i et internationalt miljø, og på nogle semestre bliver der kommunikeret både mundtligt og skriftligt på fremmedsprog som engelsk.
 

LÆS MERE OM det FAGLIGe INDHOLD PÅ INFORMATIONSTEKNOLOGI

En studerende fortæller

 

Du får viden om

  • Design af IT-systemer
  • Systemudvikling og programmering
  • IT-systemer til kommunikation
  • Forretningsforståelse

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Online Åbent Hus på Aalborg Universitet 2021
Se oplæggene fra Åbent Hus på Aalborg Universitet i 2021.

Åbent hus på AAU