AAU logo
Forskning
Samarbejde

It, læring og organisatorisk omstilling (fysisk og digital tilstedeværelse), Kandidat

It, læring og organisatorisk omstilling (fysisk og digital tilstedeværelse)

It, læring og organisatorisk omstilling (fysisk og digital tilstedeværelse)

Har du en bachelor inden for humaniora eller samfundsvidenskab? Eller en professionsbachelor som fx lærer, pædagog eller sundhed og ernæring? Og synes du, at it er det helt rigtige at bygge ovenpå? Så har du muligheden på Aalborg Universitet, som udbyder cand.it.-uddannelsen i It Læring og Organisatorisk Omstilling. Uddannelsen er skræddersyet til dig, der har en ikke-it-teknisk bachelor eller professionsbachelor.

kort om iloo

It, læring og organisatorisk omstilling (ILOO) giver dig mulighed for at arbejde forandringsorienteret og innovativt med it i forbindelse med læring og organisatorisk forandring. Du får et indgående kendskab til teorier og metoder om it, læring og didaktisk design. Derudover får du kompetencer til at udvikle læring, undervisning, formidling og samarbejde i alle typer organisationer. I alle sammenhænge står brugen af it centralt. Det er et særkende for uddannelsen, at den kan fungere som overbygning på flere forskellige bachelor- og professionsbacheloruddannelser. 
 

MØD OS i KØBENHAVN

Kom til åbent hus på It, Læring og organisatorisk omstilling(ILOO) den 6. februar 2019.
Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere om denne spændende uddannelse?
Så kom til vores Åbent Hus-arrangement, hvor du kan møde studerende og undervisere fra uddannelsen.

Du kan læse mere om arrangementet her.

 

MØD OS I AALBORG

Kom til åbent hus på It, Læring og Organisatorisk Omstilling(ILOO) den 7. februar 2019.
Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere om denne spændende uddannelse?
Så kom til vores Infomøde, hvor du kan møde studerende og undervisere fra uddannelsen.

Du kan læse mere om arrangementet her.

 

Hvorfor vælge Iloo? 

ILOO er for dig...

....der har mod på at designe og lede digitalt baserede udviklingsprojekter -  i nationalt og internationale organisationer. 
 

... der vil arbejde kreativt og innovativt med  læringspotentialer i digitale teknologier.
 

... der ser muligheder i at arbejde med sociale medier, digitale læringsplatforme, virtuelle verdener eller læringsspil i undervisnings- og læringssammenhænge. 

 

ET KRÆVENDE FULDTIDSSTUDIUM

IT, Læring og Organisatorisk Omstilling er et krævende fuldtidsstudium, der forudsætter en betydelig grad af fremmøde på universitetet. Uddannelsen kan derfor ikke kombineres med erhvervsarbejde. 
 

Hvad arbejder vi med på iloo?

På uddannelsen kommer du til at arbejde med:

 • Læring og it
 • Didaktisk design
 • Organisationer
 • Innovationsprocesser
 • Projektledelse.
   


Omstilling og læring er nøglebegreber

Kandidatuddannelsen i It, læring og organisatorisk omstilling udforsker og eksperimenterer med de nyeste teknikker og teknologier til samarbejde og kommunikation i it-integrerende læringsrum.

Forandring og læring er nøglebegreber, og uddannelsens mål er at sætte dig i stand til at tage del i og præge de forandringsprocesser, som finder sted i organisations- og uddannelsessammenhænge.

Desuden opnår du kompetencer i at kunne håndtere og støtte videndeling, samarbejde og læreprocesser i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser.Undervisning i Aalborg eller København

Uddannelsen er forskningsforankret i både Aalborg og København. Det betyder, at underviserne på uddannelsen har arbejdssted i enten den ene eller den anden by. Som studerende skal du vælge campus-tilknytning til enten Aalborg eller København, og du skal møde op til undervisning i den by, du vælger. 

På dit undervisningssted vil du blive præsenteret for ’traditionel’ fremmødeundervisning samt medieret undervisning. Den it-medierede undervisning kræver også fremmøde og er med til at binde undervisere og studerende sammen på tværs af de to uddannelsessteder.

Den medierede undervisning får på denne måde et dobbelt formål, idet den sikrer uddannelsens faglige bredde ved at udnytte undervisernes kompetencer fra begge sider af Storebælt. Samtidig skal den it-medierede undervisning virke ’eksemplarisk’, idet du som studerende bliver fortrolig med mange forskelligartede it-medierede undervisningsformer, herunder undervisning via videokonference.
 

du får titlen cand.it

Kandidatuddannelsen i It, læring og organisatorisk omstilling udbydes i samarbejde med It-vest, der er et forsknings- og udviklingssamarbejde om it. Som færdiguddannet får du titlen Cand.it i It, læring og organisatorisk omstilling.
 

BLIV "STUDERENDE FOR EN DAG"

Kom og vær med i undervisningen! Du er hermed inviteret!
Et besøg hos os vil give dig mulighed for at få en fornemmelse af AAU, snuse til uddannelsens forskellige fag, fornemme studiemiljøet samt tale med studerende og undervisere. Kontakt en studievejleder på ILOO og aftal et besøg.

 

Har du spørgsmål til uddannelsen?

Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsens studenterstudievejledere.

 

Fakta om ILOO (pdf)

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

 • IT-didaktisk design - netbaseret kommunikation
 • Kultur og globalisering - Innovationsprocesser
 • Ledelse og organisation
 • Organisatoriske forandringsprocesser