Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign, Bachelor

Studerende i Interaktionsdesign

Interaktionsdesign

Interaktionsdesign er en konstruktivt og kreativt orienteret disciplin, som handler om at designe interaktive digitale produkter, der fremmer den måde, som mennesker kommunikerer og interagerer på i deres hverdags-, privat- og arbejdsliv.

NÅEDE DU IKKE AT SØGE IND?

SE OM DER ER LEDIGE PLADSER PÅ interaktionsdesign

Hvis der er ledige pladser på uddannelsen, offentliggøres det den 28. juli.

 

Test om denne uddannelse er noget for dig


VÆR MED TIL AT DESIGNE SAMSPILLET MELLEM TEKNOLOGI OG BRUGERE

I takt med at teknologier og produkter i stigende grad bliver brugt til understøttelse stort set al menneskelig aktivitet, bliver et godt og velfungerende interaktionsdesign mere og mere vigtigt. Udviklingen af interaktive elektroniske produkter er i dag en større arbejdsopgave for en eller flere personer, som er højt kvalificerede inden for interaktionsdesign. Uddannelsen i interaktionsdesign fokuserer på brugere, teknologi, fysisk form, kontekst og brug og på samspillet mellem disse i udviklingen af nye og innovative IKT (informations- og kommunikationsteknologi)-produkter.

LÆR AT DESIGNE SYSTEMER, DER GIVER DEN BEDSTE BRUGEROPLEVELSE

Uddannelsen giver dig grundlæggende kompetencer i design af de interaktive dele af et IKT-system med et højt niveau af brugeroplevelse, anvendelseskvalitet og æstetik.

Uddannelsen er stærkt designorienteret og baserer sig på internationalt anerkendt forskning i industriel design og interaktionsdesign. Du vil komme til at beskæftige dig meget med konstruktion af interaktive IKT systemer. Du skal desuden lære om grundlæggende interaktive teknologier som websystemer, fysiske produkter, desktopsystemer og mobile systemer.
 

LÆS MERE OM det FAGLIGe INDHOLD PÅ INTERAKTIONSDESIGn

LINE LAVER BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Høre Line fortælle om sit projekt med interaktiv teknologi, der kan bidrage til, at vi som forbrugere træffer mere bæredygtige valg - både med hensyn til mennesker og miljø. Du kan også læse her, hvad Line i øvrigt har at sige om uddannelsen.

 

Matchtjekker: Er du klar til studiet i Interaktionsdesign?

Du får viden om

  • Interaktive produkter og systemer
  • Brugercentreret design
  • Industriel design
  • Datalogi

Mød AAU
Se hvor du kan møde AAU og lære mere om bacheloruddannelserne på AAU.

Mød AAU

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen