AAU logo

Landinspektørvidenskab, Bachelor

Landinspektørvidenskab

Landinspektørvidenskab

Vil du være med til at udforme fremtidens byer i Danmark? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med GPS, 3D-modeller og anden højteknologi? Brænder du efter at udvikle nye, grønne løsninger inden for naturgenopretning og klimatilpasning? Så skal du vælge Landinspektør på Aalborg Universitet.

Ingeniør, Arkitekt, Jurist - i en og samme person

Landinspektøruddannelsen på Aalborg Universitet er for dig, der ønsker at stå stærkt med en bred uddannelse inden for design, matematik, teknologi og jura. Du får mulighed for at kombinere teori og praksis og arbejde inde og ude.

Det gælder, når du som landinspektør skal løse problemer med stigende vandstandsniveauer, når nye by- og boligområder skal udvikles, eller når det gælder byplanlægning, fremstilling af kort ved hjælp af den nyeste it- og satellitbaserede teknologi eller design og anvendelse af geografiske informationssystemer, der indgår ved planlægning og arealforvaltning.

Mød Cecilie fra uddannelsen

 

En uddannelse med muligheder

Landinspektører har udsigt til god løn og lav ledighed efter studiet, da både internationale og danske virksomheder efterspørger Landinspektører. Det er en international anerkendt uddannelse, og netop derfor har vi sørget for, at du får mulighed for at komme ud og opleve verden og få afprøvet dine evner i for eksempel et praktik- og studieophold i udlandet.

Studér i Aalborg og København

Aalborg Universitet i Aalborg og København er det eneste sted i landet, hvor du kan studere til Landinspektør. Du bliver del af et studiemiljø med et godt sammenhold på tværs af årgange og med mange traditioner og sociale aktiviteter.

Rusten i matematikken?

Følg et intensivt Brush-up-kursus på A-niveau inden studiestart

Du får viden om

  • Fysik planlægning og arealforvaltning
  • Opmåling og kortlægning
  • Ejendomsdannelse og ejendomsret
  • Teknologi/ingeniørvidenskab - geografi

Mød AAU
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU. mød aalborg universitet