Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

MMT som strategisk investering

MMT som strategisk investering

Lars Søberg Nielsen gennemført MMT-uddannelsen som en strategisk indsats, og han har foreløbig haft gavn af den i to udfordrende lederjob.

Læs en artikel om Lars Søberg Nielsen og hans udbytte af MMT-uddannelsen

Master in Management of Technology (MMT) uddanner ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. MMT er en to-årig Executive MBA for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. Uddannelsen fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi. 

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. Uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

Læs mere om uddannelsens faglige indhold

 

Så sent som i sidste uge fandt jeg mine gamle MMT-noter frem

En MMT-uddannelse er ikke kun et dimittendbevis, men derimod værdi der holder i mange år frem. Det mærker tidligere studerende Henrik Søgaard Pedersen, der har brugt uddannelsen både til at få adgang til en kandidatuddannelse og til at optimere produktionen hos Inwido.

I 2013 færdiggjorde Henrik Søgaard Pedersen den Executive MBA-uddannelse MMT, og selvom det efterhånden er fem år siden, spiller uddannelsen stadig en stor rolle i hverdagen.

- Så sent som i sidste uge fandt jeg mine gamle MMT-noter frem, og det er jo et tydeligt eksempel på, at den viden, jeg fik dengang, stadig er super relevant for mig, forklarer Henrik Søgaard Pedersen.

Henrik arbejder som R&D Manager hos vindueskoncernen Inwido, ligesom det var tilfældet, da han studerede MMT. Inwido betalte halvdelen af prisen for uddannelsen, og de penge har været godt givet ud, vurderer han.

- MMT har givet mig en ny måde at anskue tingene på med nye modeller, nye tilgange og ikke mindst en bredere pallette af værktøjer, der er relevante i hverdagen. På uddannelsen tager man udgangspunkt i egen virksomhed, og derfor er min nye viden kommet Inwido til gavn fra første fløjt, siger han og fortsætter:

 - Uddannelsens teknologiske aspekt har naturligvis været vigtig for mig. Jeg er blevet klædt godt på i forhold til eksempelvis lean produktion, som Inwido har et stærkt fokus på. Derudover kan jeg i dag tale samme sprog som ledelsen og sætte mig ind i deres perspektiver, og det gør bare, at det hele bliver meget nemmere.

Tiden på MMT har desuden åbnet døren til kandidatuddannelsen Operations and Innovation Management ligeledes på AAU. MMT giver nemlig merit, hvilket betyder, at Henrik kunne færdiggøre kandidaten på blot et år. Henrik er ellers uddannet maskiningeniør og har desuden også en HD.

 

Digital omstilling hos Grundfos kræver state-of-the art forandringsledelse

Grundfos har igangsat en omfattende digitalisering af virksomhedens produktionsprocesser. I den forbindelse spiller Mikkel Andersen, der er fabrikschef på de tre Grundfos-fabrikker i Bjerringbro, en vigtig rolle. MMT-uddannelsen skal styrke Mikkels kompetencer til at lede sine medarbejdere gennem den kommende digitaliseringsproces uden at gå på kompromis med kvaliteten af det daglige produktionsarbejde. Læs en artikel om Mikkel og hans uddannelsesvalg.

 

Global vækst gennem uddannelse

Maskinmester og COO René Thorhauge er lige nu i fuld gang med MMT-uddannelsen. René er ansat i frederikshavnervirksomheden VMS Group, som har store vækstambitioner. MMT-uddannelsen skal klæde René Thorhauge og VMS Group på til international vækst. Læs en artikel om René i Maskinmesterens tillæg Ledelse og Uddannelse.

 

MBA blev startskuddet til at starte op som selvstændig

Overvejer du at tage springet som selvstændig? For Søren Bødker var det en MBA-uddannelse, der skulle til for at få det sidste kærlige puf til at starte egen virksomhed. Nu er han med firmaet VisBlue snart klar med et nyt såkaldt flowbatteri, som skal gøre det muligt at lagre overskudsstrøm fra solceller. 

MMT uddanner hvert år ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. Det samme gjorde sig gældende for Søren Bødker, der startede virksomheden VisBlue op på lavt blus under uddannelsen. Først da diplomet var i hus, valgte han at satse alt på at realisere sin drøm. Læs artiklen om Søren her

 

Fremadstormende Aarhus-iværksætter på MMT-uddannelsen

”Jeg har aldrig forstået, hvorfor forandringer kan gøre folk utilpasse”, lyder det fra 28-årige Rasmus Steiniche, som er Software Architect ved Bestseller i Aarhus. I en alder af blot 18 år startede han sin første virksomhed, og nu er han en af de yngste til at gennemføre én af Danmarks mest krævende Executive MBA-uddannelser.

Både i Ingeniøren (d. 10. november 2017) og på Jobfinder.dk kan du læse mere om Rasmus og hans MMT-uddannelse: Læs artiklen om Rasmus på Jobfinder her

 

MMT ruster Senior R&D Manager hos Grundfos

Et af klodens størte problemer er at skaffe rent drikkevand til den stigende befolkningen, særligt i de voksende byer. Lars Kvist er Senior R&D Manager hos Grundfos og har ansvaret for fire udviklingslaboratorier, som blandt andet er involveret i at løse disse vandproblemer. Det er en udfordrende opgave, og derfor klæder han sig lige nu bedst muligt på med én af Danmarks mest krævende Executive MBA-uddannelser. Læs artiklen om Lars her.

  

MMT-kandidat udvikler platform til vidensdeling

Maskinmester Nichlas Højgard er som led i MMT-uddannelsen ved at udvikle en ny platform til vidensdeling til sin arbejdsgiver, Molslinjen. Det har skabt genklang i organisationen og efter endt studieforløb skal Nichlas to år til Australien, hvor han har fået ansvaret for at overvåge byggeriet af Molslinjens nye færger. I artiklen her kan du læse om Nichlas' projekt og udbyttet af sit MMT forløb. Læs artiklen om Nichlas her.


Fotograf: Lars Møller 

 

DANSKE TOPLEDERE EFTERUDDANNER SIG I AALBORG FOR 20. ÅR I TRÆK

Den 2-årige Executive MBA-uddannelse MMT på Aalborg Universitet fylder nu 20 år. Uddannelsen er kendt som én af Danmarks hårdeste, men til gengæld er der nærmest garanti for at få et topjob i industrien. I den anledning har MMT lavet et eksklusivt jubilæumsskrift med blandt andet beretninger fra tidligere dimittender.


LÆS MMT'S JUBILÆUMSSKRIFT HER

 

SAMSPIL MELLEM MENNESKER OG TEKNOLOGI

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at lede og forandre en virksomhed, er at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer. 

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

FORANDRINGSAGENTEN SPILLER EN AFGØRENDE ROLLE

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

 

Få afklaret, om MMT skal være dit næste karrieretræk

Hos MMT står vi altid klar til at hjælpe dig med at afklare, om MMT er det rette valg for dig og din karriere. Vi inviterer dig til at kontakte os, så vi kan tale med dig om dit uddannelsesvalg, enten ved et personligt møde eller over telefonen. Der er studiestart i august, og du kan stadigvæk nå at melde dig til uddannelsen. Kontakt os i dag og få mere information. 
Find vores kontaktinformationer her.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2018 - juni 2020 (igangværende hold)
  • September 2019 - juni 2021 (forventeligt nyt hold)

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

  • Pr. 1/9-19: 65.000 kr. pr. semester (gældende for nye studerende)
  • Øvrige udgifter

Ansøgningsfrist

  • Oplyses senere

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.