Spring til indhold

Enkeltfag - Master i IT, Organisation

Forandring af arbejds­fællesskaber

Du vil opnå en række forståelser og metoder, du som it-medarbejder kan bruge til at forstå, håndtere og justere menneskers reaktioner og adfærd i It-forandringsprojekter i organisationen.

Søg optagelse

Enkeltfag - Master i IT, Organisation

Forandring af arbejds­fællesskaber

Du vil opnå en række forståelser og metoder, du som it-medarbejder kan bruge til at forstå, håndtere og justere menneskers reaktioner og adfærd i It-forandringsprojekter i organisationen.

Søg optagelse

Fakta

Forandring af arbejdsfællesskaber: IT-medarbejderens håndtering af læring og forandring i organisationen, enkeltfag fra Master i IT, linjen Organisation, fagpakken IT-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor
Sted
Aalborg
Pris
8.000 kr.
En del af fagpakken IT-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor
Læs om fagpakken
Varighed
1. september 2024 - 27. oktober 2024
ECTS
5
Ansøgningsfrist
Igangsættes - ansøgninger modtages fortsat til efterår 2024

Faget 'Forandring af arbejdsfællesskaber' med undertitlen 'It-medarbejderens håndtering af læring og forandring i organisationen' er enkeltfag nr. 1 på fagpakken It-forandringsagenten - håndtering af den menneskelige faktor. Fagpakken hører under Master i It, linjen i Organisation. Enkeltfaget kan læses som led i hele fagpakken, eller det kan læses selvstændigt. 

Indhold

Med dette fag får du en række forståelser og metoder, som it-medarbejdere kan bruge til at forstå, håndtere og justere menneskers reaktioner og adfærd i it-forandringsprojekter i organisationen.

Der er to overordnede indholdselementer: Dels teorier og metoder til at identificere, forstå og håndtere den menneskelige faktor, som kan bidrage til succesrige forandringer. Dels kommunikation i it-forandringsprojekter i forhold til grupper og det enkelte organisationsmedlem, så disse bliver motiverende, konkrete og handlingsrettede. 

Undervisningsform

Undervisningen består af et seminar over to dage i Aalborg kombineret med litteraturlæsning og vejledning.

Eksamensform

Faget afsluttes med en individuel intern skriftlig opgave. Opgaven udleveres i forlængelse af modulets undervisning og med en nærmere fastsat afleveringsfrist. Den udarbejdes hjemmefra og der gives karakter bestået/ikke bestået. Den samlede opgave har et omfang af min. 8 og maks. 10 sider.

Deltageren skal i opgaven besvare en række spørgsmål, som er formuleret af den fagpakkeansvarlige. Derudover vil der være en mindre refleksionsopgave.

Omkostninger i forbindelse med uddannelsen

Kontakt og studievejledning

Udbytte

Seminardatoer og undervisningssted

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse.

Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.