Forskning
Samarbejde

Globale Forretningssystemer, Bachelor

Globale Forretningssystemer

Globale Forretningssystemer

Har du et ønske om at udvikle nye virksomhedsmodeller og -systemer til virksomheder, der arbejder globalt? Og motiverer det dig at skabe nye og utraditionelle løsninger, som kan optimere globale virksomheders konkurrencedygtighed? Så er den 3-årige bacheloruddannelse i Globale Forretningssystemer måske noget for dig.

Mød Jesper fra Globale Forretningssystemer

Jesper har arbejdet med at optimere forsyningskæden hos en stor producent af sportstøj. Han har reduceret den månedlige afrapportering fra 14 til 5 arbejdsdage.

GIV VIRKSOMHEDER EN INTERNATIONAL FREMTID

Der er brug for kreative ingeniører til at udnytte den moderne verdens muligheder optimalt. Gennem viden om samspillet mellem mennesker, markeder, teknologier, netværk og virksomhedskompetencer lærer du at tænke utraditionelt på tværs af faggrænser. Du lærer at designe nye globale virksomhedsmodeller og -systemer, som matcher fremtidens krav til virksomheder, der opererer globalt, og du bliver en del af denne udfordring, hvor indsigt i tværkulturelle miljøer er en del af hverdagen.

Ved bacheloruddannelsens afslutning står du med solid og grundlæggende viden om virksomheders samlede leverance- og forsyningsnetværk i det globale forretningssystem.

Igennem hele uddannelsen opfordres du til tæt kontakt til erhvervslivet som en del af projektarbejdet, hvor du og din gruppe arbejder med globale forretningssystemer. Alle projekterne tager udgangspunkt i problemstillinger fra det virkelige liv og er tilrettelagt sådan, at du hele tiden bliver fagligt udfordret.

Uddannelsen er et fuldtidsstudium, og studieformen er som på AAU’s andre uddannelser karakteriseret ved problembaseret projektarbejde i grupper. Dette medfører bl.a., at du som studerende skal forvente at arbejde tæt sammen med andre studerende hovedparten af tiden, ligesom det vil være et krav, at du møder frem stort set dagligt og tilbringer det meste af dagen på universitetet.

”Generelt set arbejder vi meget sammen med virksomheder i projekterne. Det er en kæmpe udfordring, at få koblet teorien på det man ser i virkeligheden”

Louise Jensen, tidligere studerende

Med en bacheloruddannelse i Globale Forretningssystemer kan du læse videre på en kandidatuddannelse som civilingeniør (cand.polyt.). Som færdiguddannet civilingeniør inden for dette fagområde har du gode jobmuligheder.

Med en bachelor- og kandidatuddannelse inden for globale forretningssystemer kan du arbejde hos fx:

 • Lego
 • Grundfos
 • Vestas
 • Danfoss
 • B&O
 • Et konsulentfirma som Implement, Accenture eller McKinsey.
   

Det siger de studerende om uddannelsen

Mød en studerende

 


EN AF DE BEDSTE INGENIØRUDDANNELSER I VERDEN
 

      

 

Prøv Matchtjekkeren

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

 • Organisation - marketing
 • Planlægning og udvikling - produktion
 • Ledelse af komplekse globale forretningssystemer

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Se hvor du kan møde AAU og lære mere om bacheloruddannelserne på AAU.

Mød AAU