”Det sker jævnligt, at der opstår en mulighed for at tilbyde en studentermedhjælper fuldtidsjob efter dimission, hvilket er en win/win situation for os begge, da det giver en ny medarbejder, der har kort oplæringstid,” supplerer Thorbjørn Martens Illemann.
Projektsamarbejde med frie rammer
Lyngsoe Systems engagerer sig også ofte i projektsamarbejde med studerende og har tæt kontakt med relevante studier på universitetet.
”Vi laver et katalog, hvor de studerende kan byde ind på forskellige projektforslag. Vi stiller ikke som sådan nogle krav, og det giver dem mulighed for at sætte deres præg på arbejdet. Resultaterne af projekterne bliver ofte anvendt i vores arbejde, og vi bygger videre på de studerendes projekter i de nye projektforslag, som nye studerende får tilbudt året efter. Det synes de studerende er sjovt,” fortæller Thorbjørn Martens Illemann.
Messer giver øget kendskab
Lyngsoe Systems deltager jævnligt i messer, hvilket de ser som en god platform for at gøre opmærksom på deres virksomhed som en potentiel arbejdsplads, og de får ofte en del ansøgere efter at have deltaget i en messe.
”Messer er et godt sted at møde studerende, som er nysgerrige på vores virksomhed og har stor interesse for arbejdet. Det tiltaler mange studerende, at Lyngsoe Systems er en mellemstor virksomhed. Størrelsen giver nemlig nogle andre muligheder - fx at kunne følge et projekt gennem hele forløbet fra start til slut,” siger Christian Birknow Carøe.
Alt Lyngsoes Systems’ arbejde med at samarbejde og være synlige over for de studerende har givet pote, mener Thorbjørn Martens Illemann: