SAMARBEJD MED STUDERENDE PÅ AALBORG UNIVERSITET

Aalborg Universitets studerende har både høje faglige kompetencer inden for deres fag og en lang række generelle kompetencer inden for gruppe- og projektarbejde.

Et godt sted at starte dit samarbejde med Aalborg Universitets studerende

Er du interesseret i et samarbejde med Aalborg Universitet om fx forskning og udvikling, men har knappe ressourcer, så er et samarbejde med universitetets studerende et godt sted at starte. Samtidig får du mulighed for at finde potentielle fremtidige medarbejdere til din virksomhed. Et samarbejde med AAU’s studerende rummer mange fordele for private virksomheder og offentlige institutioner.

AAU’s studerende er derfor klædt på til at varetage mange typer opgaver i din virksomhed, fx gennem bl.a. projektsamarbejde, praktikforløb eller workshops, kan de studerende tilføre din virksomhed ny viden og hjælpe dig med at løse forskellige udfordringer for din virksomhed.

Hvert år samarbejder en stor del af Aalborg Universitets studerende med både private virksomheder og offentlige institutioner.

Virksomhed fortæller...

Virksomhed fortæller...

”Danfoss har gennem en lang årrække lagt stor vægt på samarbejde med studerende fra AAU, bl.a. gennem praktik og projektsamarbejde. Vi er rigtig glade for at samarbejde med studerende, da vi får meget ud af det fagligt, og det er en god måde at skabe en forbindelse til vores mulige kommende ansatte, hvilket er vigtigt for os.”

Allan Eriksen, Senior HR-Consultant, Danfoss

Indgå projektsamarbejde med AAU's studerende

Projektsamarbejde

Har du en problemstilling i din virksomhed eller i din offentlige institution, du gerne vil have løst, kan du indlede et projektsamarbejde med AAU’s studerende, som kan give dig et bud på en løsning. 
 

Indgå projektsamarbejde med AAU-studerende

Deltag i kreativ workshop

Deltag i kreativ workshop

Har du brug for hurtige bud på løsning af opgaver eller nye idéer til koncepter og produkter, kan du deltage gratis i Aalborg Universitets syv timers workshop, Solution Camp og få konkrete input, du kan arbejde videre med.
 

Deltag i kreativ workshop med AAU’s studerende

Få en AAU-studerende i praktik

Møde

Hvis du har behov for en ekstra hånd i det daglige arbejde, kan du få en studerende fra AAU i praktik, som kan se på din virksomhed eller offentlige institution med friske, fagligt kompetente øjne. 
 

Få en studerende fra aalborg universitet i praktik

Bliv mentor for iværksættere

Bliv mentor for iværksættere

Hvis du gerne vil være på forkant med udviklingen, har du mulighed for at blive mentor og/eller oplægsholder for iværksættere i Aalborg Universitets Inkubatorordning. 
 

Bliv mentor for iværksættere

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om mulighederne for at samarbejde med studerende på AAU?

Kontakt AAU Match