ForsideSamarbejdeFor virksomheder

Samarbejd med studerende fra Aalborg Universitet

Aalborg Universitets studerende i Aalborg, Esbjerg og København har både høje faglige kompetencer inden for deres fag og en lang række generelle kompetencer inden for gruppe- og projektarbejde.

Et godt sted at starte dit samarbejde med Aalborg Universitet

At praktisere fagligheden er en del af AAU-studerendes kerne-DNA. De har problembaseret læring på ryggraden, og er vant til at identificere udfordringer og komme med kvalificerede bud på løsninger.

Et samarbejde med AAU’s studerende  er derfor til gensidig gavn for både studerende og private virksomheder og offentlige institutioner.

AAU’s studerende kan bidrage med deres kompetencer og faglige viden til at hjælpe din virksomhed videre.

Dine muligheder for at samarbejde med AAU-studerende

 • Indgå projektsamarbejde med AAU-studerende

  Hvert semester samarbejder flere tusinde studerende på Aalborg Universitet med virksomheder om projekter. De studerende arbejder med en udfordring for din virksomhed, og som projektsamarbejdspartner får du et bud på en løsning på en given problemstilling i din virksomhed.

 • Få en AAU-studerende i praktik

  At praktisere fagligheden er en del af AAU-studerendes kerne-DNA. Du kan få gavn af fagligheden og kompetencerne ved at indgå i et praktiksamarbejde med en eller flere af vores studerende.

 • Ansæt AAU-studerende i studiejob

  For dig og din virksomhed er det en god investering at ansætte en studentermedarbejder. Omkostningerne er begrænsede, og du kan få løst opgaver, der af tidsmæssige eller økonomiske årsager bliver forbigået.

 • Mød de AAU-studerende på Karrieremessen

  Karrieremessen er en stor tilbagevendende begivenhed i Aalborg, hvor lokale, nationale og internationale virksomheder og institutioner mødes og netværker med studerende og nyuddannede fra Aalborg Universitet.

Tlf. 9940 8090

Vil du have hjælp til at starte et samarbejde med AAU-studerende i Aalborg, Esbjerg og/eller København? Ring til os, eller udfyld formularen ved at klikke herunder.

Kontakt os