Personlig vejledning

Hos optagelsesvejledningen på Aalborg Universitet hjælper vi dig til blive klar til at søge ind på den uddannelse, som passer bedst til dig.

Vi kan hjælpe dig med langt de fleste spørgsmål og problematikker over telefonen på 99409425 i vores almindelige telefontræffetid. Du kan også træffe os på mail på optagelsesvejledning@aau.dk

Skulle du have brug at mødes med os, er du velkommen til at booke en samtale via vores løsning herunder.

Vi anbefaler, at du læser nedenstående vejledning igennem, før du booker en samtale. På den måde kan du forberede dig bedst muligt.

FORBERED DIN SAMTALE
Når du booker en samtale hos os, er det vigtigt at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil tale om. Skriv nogle konkrete spørgsmål ned, og overvej hvad du gerne vil have ud af samtalen.

Hvis du er i tvivl om dit studievalg, kan du starte med at læse med på vores side om emnet. Du finder den her.

Når du booker din tid har du mulighed for at skrive en kommentar. Det vil vi meget have at du gør - så har vi de bedste forudsætninger for at forberede vores samtale med dig. Skriv et par linjer om, hvad du gerne vil tale om, og eventuelt hvad du forventer at få ud af samtalen eller blive afklaret omkring.

Har du specifikke spørgsmål, til eksempelvis adgangskrav, så kan du nøjes med at sende os en mail med dine spørgsmål og så sender vi et svar tilbage på mail. Skulle dette give anledning til tvivl eller yderligere spørgsmål må du selvfølgelig gerne booke en tid hos os.

Book din samtale her

Vi glæder os til tale med dig!

Indledende snak om studievalg

Er du i tvivl om, hvilke uddannelsesmuligheder du overhovedet har, er det en god idé at starte med at snakke med en studievejleder fra et af Danmarks 7 Studievalg-centre. Studievalg har kendskab til alle videregående uddannelser i Danmark.

Link til studievalg.dk