Forskning
Samarbejde

Økonomi, Kandidat

Økonomi på Aalborg University Business School

Økonomi

Hvad koster en nedlukning som under coronakrisen for samfundet, og hvordan sammensætter man hjælpepakker for erhvervslivet? Kandidatuddannelsen i Økonomi på AAU Business School giver dig kompetencer til at besvare disse spørgsmål ved hjælp af teorier, modeller og analytiske værktøjer. Du lærer at analysere samfundsøkonomiske forhold og problemstillinger og får hands-on erfaring gennem projektarbejdet. Når du er færdig, har du taget den samfundsvidenskabelige uddannelse på AAU med den laveste dimittendledighed.


Som kandidat i økonomi er du attraktiv både for den finansielle og den offentlige sektor samt for større organisationer og virksomheder. Du bliver i stand til at analysere og håndtere ekstremt komplekse økonomiske problemstillinger. 

I løbet af uddannelsen kan du differentiere dine kompetencer gennem valgfag, praktik, specialiseringsfag og kandidatafhandling. På den måde skræddersyer du selv din profil, så den afspejler dine interesser inden for det samfundsøkonomiske felt. Uddannelsen giver desuden et solidt springbræt til en forskerkarriere.  

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Strategisk planlægning - økonomiske prognoser
  • Økonomisk-politiske analyser - budgetlægning
  • Finansierings- og investeringsanalyser
  • Erhvervs- og arbejdsmarkedsanalyser

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen