Spring til indhold

Ledige studiepladser på kandidatuddannelserne

Login til ansøgningsportalen

Ledige studiepladser på kandidatuddannelserne

Du kan nu søge ledige studiepladser

Ansøgningsportalen åbner for ansøgninger til ledige studiepladser d. 20. juni og har åbnet indtil der ikke er flere ledige studiepladser. Kvalificerede ansøgere tilbydes optagelse efter først-til-mølle princippet.

Hvis du er blevet optaget på en uddannelse i 1. runde, annulleres denne automatisk hvis du tilbydes optagelse på en søgt uddannelse i 2. runde. Hvis du ikke kan tilbydes optagelse på en søgt uddannelse i 2. runde, beholder du din optagelse fra 1. runde.

Hvornår får jeg svar?

Når du søger ledige studiepladser, er det ikke muligt for os at sige, hvornår du vil modtage svar på din ansøgning. Vi giver selvfølgelig svar hurtigst muligt, men du kan risikere først at få svar kort tid før studiestart.

Plads på venteliste

Vær opmærksom på, at enkelte uddannelser udbyder plads på en venteliste. Det betyder, at der er i øjeblikket ikke er ledige pladser på uddannelserne, men du kan skrive dig på ventelisten, fordi der muligvis kan opstå ledige pladser. Proceduren for at søge om en ventelisteplads er den samme som at søge om en regulær ledig plads. Scroll ned på siden for at se disse specifikke uddannelser.

Hvordan søger jeg?

Du skal søge om optagelse på vores kandidatuddannelser gennem Ansøgningsportalen. Her skal du oprette en profil for at kunne oprette ansøgning(er) til de ønskede kandidatuddannelser.

Søg om optagelse i ansøgningsportalen

Læs mere om vores kandidatuddannelser.

 

Ledige studiepladser på kandidatuddannelserne

Kontakt kandidatteamet

Aalborg Universitet
Studieservice 
Fredrik Bajers Vej 1
9920 Aalborg Ø

Telefon: 9940 9655

Email: kandidatoptag@aau.dk

Telefontid:

Man, tirs, tors og fre: 12:00-14:00
Ons: lukket

Kontakt

Kandidatoptag
Adresse
Fredrik Bajers Vej 1
9220 Aalborg Øst
Telefon
9940 9655
Mail
kandidatoptag@aau.dk
Telefontider
Mandag12:00 - 14:00
Tirsdag12:00 - 14:00
OnsdagLukket
Torsdag 12:00 - 14:00
Fredag 12:00 - 14:00