Forskning
Samarbejde

International Virksomhedskommunikation i Engelsk, kandidat

The London Bridge

Engelsk og International Virksomhedskommunikation

Engelsk og markedskommunikation: Kompetencer, du kan bruge til noget

Der er i dag stort behov for kandidater, som har stærke kompetencer og kan kombinere teoretiske færdigheder med praktiske inden for sprog, professionel kommunikation og branding. Med en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation i Engelsk vil du med netop disse kompetencer kunne udfylde mange forskellige jobfunktioner i internationalt orienterede virksomheder. Det er en 2-årig kandidatuddannelse, som bygger naturligt oven på Bacheloruddannelserne i International Virk­somhedskommunikation. Du kan også søge ind, hvis du har en anden sproglig BA-ud­dannelse med engelsk.

I uddannelsen er der særligt fokus på:

  • Virksomhedens image og identitet
  • PR og strategisk markedskommunikation
  • Virksomheden og dens kommunikation i den globale verden
  • Sprogbrug og sprogforståelse

For at virksomhederne kan klare sig i den internationale konkurrence, er det nødvendigt for dem at have fokus på vellykket kommunikation med en lang række forskellige stakeholders, fx kunder, investorer og andre samarbejdspartnere. Dertil er det vigtigt at positionere sig tydeligt globalt, internationalt og nationalt i markedet gennem PR og branding. Dette åbner mange muligheder for at skabe nye strukturer og samarbejde og kommunikere online og offline, men det giver også en række udfordringer. Det kan du arbejde med, hvis du har en kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation.

Du kan vælge at specialisere dig i et særligt fagområde: Markedskommunikation eller Organisation og ledelse. Specialiseringerne giver dig mulighed for at fordybe dig i bestemte aspekter relateret til organisationskultur og ledelsesudfordringer eller at blive særlig skarp inden for markedskommunikation i et tværkulturelt perspektiv.

LÆS MERE OM UDDANNELSENS FAGLIGE INDHOLD HER

Camilla FORTÆLLER OM sit UDBYTTE AF kandidatuddannelsen 


Du får viden om

  • Strategisk markedskommunikation - PR og interkulturel kommunikation - virksomhedens image og identitet
  • Virksomhedens internationale markedskommunikation
  • Virksomheden i den globale verden

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen