Spring til indhold

Niels Hedegaard Kristensen arbejder som salgs- og marketingsupport ved JKF Industri A/S

JKF er en produktionsvirksomhed, der laver komponenter og udsugningssystemer til industrivirksomheder inden for agro-milling, træ, metal, recycling og meget mere.

Jeg blev ansat som Sales Manager Trainee og har siden bevæget mig over i en stilling som Salgs- og marketingsupport, hvor jeg sidder i vores Business Development-afdeling. Som salgs- og marketingsupport har jeg både udførende og strategiske opgaver, der bl.a. involverer udarbejdelse af salgsmateriale og indhold til både online og offline platforme. Ud over de mere marketingfokuserede aktiviteter er jeg desuden også involveret i en stor del af vores interne og eksterne kommunikation.   

I min tid som studerende på SIV Engelsk var jeg helt fra starten af meget fokuseret omkring, hvad jeg ville med min uddannelse. Derfor vidste jeg, hvad jeg kunne få ud af uddannelsen rent teoretisk, og hvor jeg selv skulle bygge på for at få den praktiske erfaring, som jeg ønskede for min profil. SIV dækker nemlig mange discipliner, og derfor synes jeg, at man skal forsøge at dygtiggøre sig inden for de områder og discipliner, man bedst kan se sig selv arbejde med i sit arbejdsliv. I første omgang er SIV dog en sproguddannelse, og derfor er det også mine sproglige kompetencer, jeg vil beskrive som de vigtigste. Dernæst involverede jeg mig ekstra meget i de dele af uddannelsen, som efter min mening var mest udbytterige i forhold til den praktiske erfaring, hvilket vil sige grafiske og tekniske kompetencer, som bruges inden for webkommunikation.   

- Niels Hedegaard Kristensen, tidligere studerende på International virksomhedskommunikation, Engelsk på Aalborg Universitet.