Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling

Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling

Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling

VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE PRAKSIS TIL GAVN FOR PATIENTER MED SMERTER?

Et stort og stigende antal mennesker lever et liv med smerter. Det kan medføre fysiske, psykiske og sociale gener for den enkelte og der er en betydelig samfundsøkonomisk udgift til medicinering, behandling og rehabilitering. Dét kan du være med til at ændre og skabe løsninger til. På masteruddannelsen arbejder du med konkrete problemstillinger. Du får viden og kompetencer til at bruge videnskabelige metoder i vurdering af behandlingsstrategier til smertepatienter.

Du får et tværfagligt perspektiv til at kunne vurdere den enkelte patients oplevelse af smerte og de biologiske, psykologiske og sociale konsekvenser smerter medfører for individ og samfund. Du får også stærke kompetencer til at kommunikere og samarbejde om videnskabelige og kliniske problemstillinger – så du fremover kan bidrage til at løse problemer med smerter i samfundet, tværfagligt i sundhedsvæsenet og for den enkelte patient.

Uddannelsen er forskningsbaseret og tager afsæt i din hverdag, så du hurtigt kan gøre en forskel. Masteruddannelsen i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling udbydes hvert andet år. 

 

Kursus- og eksamensdatoer 2020-2022

Du finder seminar- og eksamensdatoer her.
 

læs mere

Fakta

Master i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling

Varighed

  • September 2020 - juni 2022
  • Næste hold (forventeligt): September 2022 - juni 2024

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2022 (forventeligt, kan ikke søges endnu)

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.