AAU logo

Master i Organisatorisk Coaching og Læring

Master i Organisatorisk Coaching og Læring

Master i Organisatorisk Coaching og Læring

På Master i Organisatorisk Coaching og Læring (MOC) bliver du uddannet i at skabe læring og forandring i organisationer med brug af coaching og ledelse af dialogiske processer. Uddannelsen er for dig, der arbejder med forandringsledelse, procesledelse, personaleudvikling, HR eller undervisning - og som ønsker at skabe organisatorisk udvikling med mærkbare resultater.

uddannelsen skifter titel

Uddannelsen har fået nyt navn og hedder nu Masteruddannelsen i Procesledelse og Organisatorisk Forandring. Den nye titel er godkendt i Styrelsen for Forskning og Uddannelse og gælder for optaget 2020.

****

Masteruddannelsen i Organisatorisk Coaching og Læring (MOC) er en fuldt akkrediteret og forskningsbaseret uddannelse. Uddannelsen er forankret på Institut for Kultur og Læring og bygger på et samarbejde med CDO (Center for Dialog i Organisationer) på Institut for Kommunikation og Psykologi. 

 

COACHING SOM DIALOGISK OG SAMSKABENDE LÆREPROCES

MOC-uddannelsen tager sit udgangspunkt i coaching som en dialogisk og samskabende læreproces. Målet er, at du tilegner dig en lang række teoretiske og praktiske redskaber, som sætter dig i stand til at igangsætte og gennemføre vellykkede organisatoriske lærings- og forandringsprocesser.

Uddannelsen giver et solidt teoretisk fundament samt praktiske færdigheder i at benytte professionelle samtaler som udviklingsredskab i dit arbejde med mennesker, teams og organisationer. Du opnår en bred forståelse for coaching og læring på individuelt såvel som på gruppe-/teamniveau og det bredere organisatoriske niveau.


COACHING SOM EN PROFESSIONEL TÆNKEMÅDE OG MEGET MERE...

På MOC forstår vi coaching både som en konkret samtalebaseret praksis men også som en professionel tænke- og forholdemåde hvor en professionel samtaleekspert – en coach - hjælper den coachede til at undersøge og udvikle sin personlige handlekapacitet i forhold til udvalgte, udfordrende organisatoriske problemstillinger. MOC tilbyder praktisk og teoretisk inspiration til dig, der arbejder med professionelle samtaler og ledelse af møder og aktiviteter, hvor forskellige aktører skal arbejde sammen, koordinere med hinanden og udvikle læring sammen.

Uddannelsen støtter dig i at nuancere og udvikle din praksis. Dette sker gennem inddragelse af ideer og principper, der er centrale for coaching og organisatoriske udviklingssamtaler (og som eksempelvis også kan bruges i mentoring og vejledning).

læs mere

Fakta

Master i Procesledelse og Organisatorisk Forandring
(nyt navn, ændret fra Master i Organisatorisk Coaching og Læring)

Varighed

  • Februar 2020 – januar 2022

Sted

  • Aalborg og København

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 15 november 2019

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.