Spring til indhold

Valgmodul - Master i Offentlig Ledelse (MPG)

Forvaltningsret for offentlige ledere

Søg optagelse

Valgmodul - Master i Offentlig Ledelse (MPG)

Forvaltningsret for offentlige ledere

Fakta

Forvaltningsret for offentlige ledere, valgmodul fra Master i Offentlig Ledelse (MPG)
Sted
Aalborg
Pris
  • 18.050 kr.
En del af Master i Offentlig Ledelse (MPG)
Læs om Master i Offentlig Ledelse (MPG)
Varighed
September 2023 - Januar 2024
ECTS
  • 5
Ansøgningsfrist
Frist forlænget til 15. august

Velkommen til modulet om forvaltningsret for Offentlige Ledere. Dette modul er skræddersyet til dig som offentlig leder, der ønsker at forstå de centrale juridiske krav og forpligtelser, der er forbundet med din ledelsesrolle. Vi går dybere end blot de grundlæggende forvaltningsretlige regler og fokuserer på de overordnede krav til ledelsen i den offentlige sektor.

Du behøver ikke at have juridisk baggrund for at deltage. Vores undervisning er designet til at være tilgængelig og givende for dig, der ønsker at styrke din forvaltningsmæssige viden og kompetencer.

Gennem modulet vil du opnå en dybere indsigt i dine embedsmandspligter, ansvar, god forvaltningsskik, og meget mere. Vores mål er ikke blot at udstyre dig med viden, men også med færdigheder og kompetencer til at lede en offentlig administration i overensstemmelse med forvaltningsretlige principper.

Er du klar til at styrke din ledelsespraksis med solid juridisk forståelse med en lærerig rejse gennem forvaltningsretten for offentlige ledere?

Styrk dine ledelsesbeslutninger med forvaltningsretlige principper

Træffer du dagligt beslutninger som offentlig leder? Dette modul er skræddersyet til at ruste dig med viden om forvaltningsretlige principper, så du kan lede din offentlige administration med integritet og ansvarlighed. Opnå færdigheder og kompetencer til at navigere i komplekse juridiske udfordringer og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med de højeste standarder for offentlig forvaltning.

Tag styringen over din egen læring!

Vores undervisning tager udgangspunkt i problembaseret læring (PBL) og det betyder, at du kan anvende din viden i autentiske situationer. Her får du friheden til at løse udfordringer, der direkte vedrører din egen organisation. Hos os går vi fra teori til handling, så du kan omsætte din viden til praktisk kunnen med det samme! Kom og tag del i skabelsen af din egen læringserfaring!

Målgruppe

Kontakt os

Har du udfordringer eller spørgsmål? Kontakt os nu for skræddersyet rådgivning og styrk din vej til succes!

Send os en mail

Kontakt os

Har du udfordringer eller spørgsmål? Kontakt os nu for skræddersyet rådgivning og styrk din vej til succes!

Send os en mail

Undervisningssted, øvrige udgifter og fonde

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse.

Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.