Master i IT, Organisation

Masterprojekt

Til en hel masteruddannelse i IT hører tre fagpakker samt et masterprojekt. Hver del tæller 15 ECTS, dvs. 60 ECTS ialt. Mindst to fagpakker samt masterprojektet skal være inden for samme linje. Masterprojektet er den afsluttende del af Masteruddannelsen i IT.

Mastertitlen

Masteruddannelsens faglige niveau svarer til det faglige niveau for en kandidatuddannelse. Når du har afleveret dit masterprojekt og bestået den mundtlige eksamen, opnår du titlen "Master i IT" med angivelse af din linje, dvs. enten:

  • Master i IT, Interaktionsdesign & Multimeder
  • Master i IT, Organisation
  • Master i IT, Softwarekonstruktion

Masterprojekt på linjen Organisation

Masterprojektet er den afsluttende del af masteruddannelsen i it, hvor du får mulighed for at fordybe dig i et emne og skabe ny viden til gavn for dig selv og din virksomhed.

Med masterprojektet skal du vise, at du selvstændigt kan indkredse og afgrænse en kompleks organisatorisk og informationsteknologisk problemstilling og behandle den ved anvendelse af teorier og metoder fra uddannelsen. Det afsluttende arbejde skal demonstrere fagligt overblik og indsigt med hensyn til at kunne arbejde videnskabeligt ved behandling af problemstillingen.

Til en hel masteruddannelse i IT - linjen i Organisation hører tre fagpakker samt et masterprojekt. Hver del tæller 15 ECTS, dvs. 60 ECTS ialt. Mindst to fagpakker samt masterprojektet skal være inden for linjen i Organisation. Masterprojektet er den afsluttende del af Masteruddannelsen i IT.

Mastertitlen

Masteruddannelsens faglige niveau svarer til det faglige niveau for en kandidatuddannelse. Når du har afleveret dit masterprojekt og bestået den mundtlige eksamen, opnår du titlen Master i IT, Organisation.

 

læs mere

Fakta

Masterprojekt på Master i IT, linjen Organisation

Varighed

  • September - januar eller februar - juni

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 15

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. juni og 1. december

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.