Spring til indhold
ForsideUddannelseEfteruddannelseMasterIKT og læring

Valgmodul - Master i IKT og Læring

Teknologibaseret innovation og organisationsudvikling

– faldgruber, muligheder og fremtidsperspektiver

Søg optagelse

Valgmodul - Master i IKT og Læring

Teknologibaseret innovation og organisationsudvikling

– faldgruber, muligheder og fremtidsperspektiver

Søg optagelse

Fakta

Teknologibaseret innovation og organisationsudvikling – faldgruber, muligheder og fremtidsperspektiver, valgmodul under temarammen "Organisationer, udvikling og teknologi" fra Master i IKT og Læring
Sted
København samt online
Pris
10.500 kr.
En del af Master i IKT og læring
Læs om masteruddannelsen
Varighed
4. dec. 2023 – 19. jan. 2024
ECTS
5
Ansøgningsfrist
AFLYST i efteråret 2023

Fremtiden for kunstig intelligens (AI) og maskinlæring i organisationer og virksomheder er NU (!), og dette fag kvalificerer den nysgerrige teknologiaktør og IT-forandringsagent til at gribe den teknologiske innovation i flugten og præge udviklingen på kvalificeret, ansvarlig og bæredygtig måde.

Den nationale strategi for kunstig intelligens har som en af sine målsætninger, at ”[d]en offentlige sektor skal anvende kunstig intelligens til at tilbyde service i verdensklasse” og være ”førende i Europa” – og AI/maskinlæring bruges allerede i det offentlige til at optimere eksempelvis bygningsanvendelse, kunde/borgerservice, cybersecurity, kontinuitet i ældreplejen og diagnostik i sundhedsvæsenet.

På dette modul stiller vi os midt i det teknologiske vadested og følger opfordringen fra AI-udviklere, interesseorganisationer og myndigheder til at tænke os godt om sammen. Vi maler hverken tech-optimistiske glansbilleder eller fanden på væggen, men sigter på at udvikle kompetence til konstruktiv, kritisk og kreativ teknologianvendelse. Ingen forudgående AI-ekspertise er nødvendig, men interesse og lyst til at vide mere om samspillet mellem teknologi, mennesker og organisationer ift. AI/maskinlæring er en forudsætning.

Praktiske informationer

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse.

Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.