ForsideUddannelseEfteruddannelseMasterIKT og læring

MIL valgmodul efterår 2022

Søg optagelse

Fakta

Forandring gennem deltagelse - metode til at implementere studentercentreret hybrid e-læring, valgmodul under temarammen "Digital didaktik" fra Master i IKT og Læring
Aalborg samt online
8.850 kr.
En del af Master i IKT og Læring
Læs om masteruddannelsen
Varighed
Oktober 2022 - januar 2023
ECTS
Ansøgningsfrist
1. september 2022

Dette valgfag adresserer behovet for udvikling i organisationer og af de professionelle, når lærere og undervisere bliver læringsdesignere.

Kurset giver nye værktøjer til skoleledere, IT- og akademiske supportere, undervisere og pædagogiske ledere til at lede innovations og ibrugtagningsprocesser ift studentercentreret hybrid elæring. Kurset anvender "The Student Centred hybrid elearning Implementation Methodology" (SC-Hybrid) og tester den i de MIL-studerendes organisationer. Denne metode omfatter fem faser. På kurset vil deltagerne arbejde med metodens tre første faser: ”Envisioning, Preparing og Piloting”.

Modulet er designet som studentercentreret hybrid læring baseret på aktionslæring og designtænkning.

Praktisk om modulet

• Type: Valgmodul (5 ECTS) under temarammen "Digital didaktik". Se modulbeskrivelse i studieordningen.
  • Sted: Ud over face-to-face-seminarer vil det meste af undervisningen i forløbet foregå virtuelt.

• Lone Dirckinck-Holmfeld

A.C. Meyers Vænge 15, A, 3103 2450 København SV Danmark E-mail: lone@ikp.aau.dk, lone@hum.aau.dk

Professor, AAU

• Heillyn Camacho

Rendsburggade 14, 1-226 9000 Aalborg Danmark E-mail: hcamacho@ikp.aau.dk

External Lecturer AAU and CEO Consufé

Seminardatoer, undervisningssted og øvrige udgifter

Kontakt studiet

• Mette Wichmand (faglige spørgsmål)

Universitetsvej 1 4000 Roskilde Telefon: 4674 3467 Mail: mw@hum.aau.dk

Adjunkt ved Roskilde Universitet (RUC) Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab

• Bjarke Madsbøll

A.C. Meyers Vænge 15, 3. sal 2450 København Telefon: 9940 9045 Mail: bjarke@hum.aau.dk

Studiesekretær ved Institut for Kommunikation og Psykologi (AAU)

• Karin Jensen

A.C. Meyers Vænge 15, 3. sal 2450 København Telefon: 9940 3171 Mail: kje@hum.aau.dk

Studiesekretær ved Institut for Kommunikation og Psykologi (AAU)

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse.

Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.