Spring til indhold

Enkeltmodul - Master i Datadrevet Organisationsudvikling

1. semester

Enkeltmodulet 'MDO 1. semester' på Master i Datadrevet Organisationsudvikling giver dig mulighed for at fordybe dig teoretisk og empirisk i aktuelle problemstillinger.

Søg optagelse

Enkeltmodul - Master i Datadrevet Organisationsudvikling

1. semester

Enkeltmodulet 'MDO 1. semester' på Master i Datadrevet Organisationsudvikling giver dig mulighed for at fordybe dig teoretisk og empirisk i aktuelle problemstillinger.

Søg optagelse

Fakta

1. semester af Master i Datadrevet Organisationsudvikling
Sted
København
Pris
31.500 kr.
En del af Master i Datadrevet Organisationsudvikling
Datadrevet organisationsudvikling
Varighed
September 2024 - januar 2025
ECTS
15
Ansøgningsfrist
1. juni 2024 - holdet oprettes – ledige pladser ansøgninger modtages fortsat

Tag 1. semester som enkelfag! Nu har du mulighed for at dykke ned i det spændende emne "Kortlægning af organisationens datasituation" som enkeltfag. På dette semester udforsker vi de tekniske, organisatoriske, etiske og politiske dynamikker, der danner grundlag for fremtidige dataprojekter. Gennem to moduler får du mulighed for at styrke din forståelse og analytiske evner.

Efter dette semester vil du være rustet til at formulere og forankre en dataproblematik i din organisation.

Dyk ned i 'Kortlægning af Organisationens Datasituation'

Udforsk samspillet mellem data, ekspertise og organisatorisk identitet med vores modul i humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver på data (10 ECTS). Få et solidt teoretisk fundament og lær konkrete kvalitative metoder til at analysere den kontekst, hvor din dataproblematik opstår. Dyk ned i viden, der former din forståelse og skærper din indsigt.

Dyk ned i de nyeste udviklinger inden for datadrevne analysemetoder med vores modul i organisationens datainfrastruktur (5 ECTS). Få indblik i de tekniske aspekter bag den aktuelle dataficering og udvid dit tekniske vokabular, så du bedre kan samarbejde med tekniske eksperter i datadrevne projekter. Opnå kompetencer, der bringer dig et skridt nærmere dine mål inden for dataledelse og innovation.

Målgruppe og udbytte

1. semesters opbygning

Birgitte Drewes Vicedirektør hos Styrelsen for Patientsikkerhed

”Med MDO uddannelsen er jeg blevet udfordret på og har udviklet mit mindset samtidig med, at jeg har fået konkrete værktøjer til at arbejde mere datadrevet. Jeg bruger hver dag, hvad jeg har lært på studiet, og studiet har bidraget til konkrete forandringer i den måde, vi arbejder med data på i styrelsen.”

Kontakt og studievejledning

Adgangskrav og optagelse

Muligheder for enkeltfag

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ikke nødvendigvis ønsker at afslutte en fuld deltidsuddannelse.

Du kan se andre enkeltfagsmuligheder her.