AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Økonomi, Bachelor

Økonomi

Økonomi

Har du nogensinde stillet dig selv nogle af følgende spørgsmål: Hvordan bekæmper vi arbejdsløshed? Kan vi skabe vækst og udvikling i Afrika? Hvordan fastlægges aktiekurser? Skal vi skifte til Euroen? Hvordan bekæmper vi bedst global opvarmning? Skal vi fjerne topskatten? Hvis JA, så er Økonomi måske noget for dig!


Økonomi, også kaldet oecon, er en uddannelse for dig, som interesserer dig for samfundsforhold ud fra en økonomisk vinkel. Vi har alle stiftet bekendtskab med økonomifaget på en eller anden måde; nogle har haft samfundsfag i gymnasiet, andre international økonomi på Handelsskolen. Alle har set tv-nyheder og hørt om finansloven, arbejdsløshed, efterløn, rentefald, aktiekurser og den økonomiske vækst i Kina. Økonomi er med andre ord et fag, der berører vores hverdag.

Økonomi i Aalborg er en uddannelse, som giver dig en stærk teoretisk baggrund og forudsætninger for at koble denne til empiriske analyser fra virkeligheden; en kombination, der gør oecon'er meget efterspurgte i både det private og offentlige erhvervsliv.

Bacheloruddannelsen i Økonomi på Aalborg Universitet tager tre år. Efter de tre år bliver du bachelor of Science (BSc) i Økonomi. Herefter har du bl.a. mulighed for at fortsætte på en 2-årig kandidatuddannelse i Økonomi (cand.oecon.).

 

Du får viden om

  • Mikro- og makroøkonomi
  • Erhvervsøkonomi
  • Økonomisk politik
  • International økonomi
  • Økonometri og Finansiering

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Kom og mød Aalborg Universitet. Mød Aalborg Universitet