AAU logo

Økonomi, Bachelor

Økonomi

Økonomi

Har du nogensinde stillet dig selv nogle af følgende spørgsmål: Hvordan bekæmper vi arbejdsløshed? Kan vi skabe vækst og udvikling i Afrika? Hvordan fastlægges aktiekurser? Skal vi skifte til Euroen? Hvordan bekæmper vi bedst global opvarmning? Skal vi fjerne topskatten? Hvis JA, så er Økonomi måske noget for dig!

Økonomi også kaldet oecon. er en uddannelse for dig, som interesserer dig for samfundsforhold ud fra en økonomisk vinkel. Vi har alle stiftet bekendtskab med økonomifaget på den ene eller anden måde. Nogle har haft samfundsfag på gymnasiet, andre international økonomi på Handelsskolen. Alle har set tv-nyheder og hørt tale om finansloven, arbejdsløshed, efterløn, rentefald, aktiekurser og den økonomiske vækst i Kina. Økonomi er med andre ord et fag, der berører vores hverdag.

Økonomi i Aalborg er en uddannelse, som giver den studerende en stærk teoretisk baggrund og forudsætninger for at koble denne til empiriske analyser fra virkeligheden; en kombination, der gør oecon'er meget efterspurgte i både det private og offentlige erhvervsliv.

Bacheloruddannelsen i Økonomi på Aalborg Universitet tager 3 år. Efter de 3 år bliver du bachelor of Science (BSc) i Økonomi. Herefter har du bl.a. mulighed for at fortsætte på en 2-årig kandidatuddannelse i Økonomi (cand.oecon.).

 

Du får viden om

  • Mikro- og makroøkonomi
  • Erhvervsøkonomi
  • Økonomisk politik
  • International økonomi
  • Økonometri og Finansiering

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød Aalborg Universitet
Kom og mød Aalborg Universitet og oplev livet på AAU på nærmeste hold. Kom og mød aAu