AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kunst og Teknologi

Kunst og Teknologi

Kunst og Teknologi

Kunst og Teknologi henvender sig til dig, som brænder for at skabe og arbejde i samspillet mellem kunst og teknologi. Med uddannelsen kan du videreuddanne dig til f.eks. oplevelsesteknolog, kunstner, designer eller eventmager.

Kunst og Teknologi giver dig udfordringer til både at udfolde dig kunstnerisk skabende og til at designe store installationer og events i tværfaglige team. Dit arbejdsfelt vil være oplevelsesmæssige, kunstneriske og designmæssige muligheder i moderne materialer, lys og lyd, fysiske design og nye medier. Du vil gennem uddannelsen få stort kendskab til processen, som går fra idé til færdig installation/event.

Vi vil give dig en fremtidssikret uddannelse inden for en af de hurtigst voksende sektorer i verden.  samt en uddannelse, som giver dig grundlag for videre uddannelse som oplevelsesteknolog, kunstner, designer eller eventmager.

International bacheloruddannelse

Kunst og Teknologi ønsker at tiltrække kreative studerende fra hele verden og skabe et internationalt miljø med de bedste lærerkræfter inden for kunst, design, medier og teknologi. Derfor udbydes uddannelsen på engelsk. Du kan forvente dig en uddannelse med udsyn og vitalitet, forankret i en skandinavisk tradition. Igennem kurser og studieture får du et indgående indblik i skandinaviske kultur- og samfundsforhold.

Fra 1. september 2019 udbydes uddannelsen på dansk.

Hvis du vil vide mere om hvorfor uddannelsen skifter sprog, er der udarbejdet en FAQ om reduktionen af engelsksprogede studerende.

 

 

Du får viden om

  • Skulptur, rum og teknologi
  • Bevægelse, sted og interaktion
  • Fortællinger og universer

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for

Mød Aalborg Universitet
Kom og mød Aalborg Universitet og oplev livet på AAU på nærmeste hold. Kom og mød aAu