Forskning
Samarbejde

Computerteknologi, Bachelor

Studerende i laboratoriet

Computerteknologi

Computerteknologi på Aalborg Universitet er en ingeniøruddannelse på bachelorniveau, som handler om bl.a. robotter, satellitter og cybersikkerhed.

Som computeringeniør kommer du til at arbejde med mange forskellige ting, fx netværk og programmering, mikroprocessorer og kommunikationsnetværk. På uddannelsen kommer du til at tage udgangspunkt i teknologiske og samfundsmæssige problemstillinger fra den virkelige verden.

Du skal læse til computeringeniør på Aalborg Universitet, hvis du:

  • gerne vil arbejde med kommunikations- og computernetværk
  • synes at cybersikkerhed og satellitter lyder spændende
  • er god til matematik og interesserer dig for programmering
  • gerne vil være sikker på at kunne få et godt og spændende job efter endt uddannelse

Bliv klogere på om Computerteknologi er noget for dig

Prøv vores Matchtjekker


 


Ingeniører i Computerteknologi har mange jobmuligheder. Uddannelsen har et tæt samarbejde med erhvervslivet, og det giver dig en professionel profil, der er målrettet både det danske og internationale arbejdsmarked.

Som ingeniør kan du arbejde i både et laboratorium, på et kontor og i felten. Som oftest vil det være en kombination, men det er op til dig, hvad du ønsker, der skal være mest af.

Uddannelsen er et fuldtidsstudium, og studieformen er som på AAU’s andre uddannelser karakteriseret ved problembaseret projektarbejde i grupper. Dette medfører bl.a., at du som studerende skal forvente at arbejde tæt sammen med andre studerende hovedparten af tiden, ligesom det vil være et krav, at du møder frem stort set dagligt og tilbringer det meste af dagen på universitetet.

Et ingeniørstudium kræver meget af dig, både fagligt og personligt. Du vil opleve at blive udfordret på mange områder – nogle gange lige til grænsen. Til gengæld får du en solid uddannelse med undervisere, der brænder for det emne, de underviser i, fordi de selv forsker inden for det samme felt.

Se brochure om uddannelsen (pdf):

Brochure om uddannelsen i Computerteknologi på Aalborg Universitet
 


hvordan er dit matematikniveau?

Læs om kravene til dit matematikniveau og behovet for at genopfriske matematikken inden studiestart.
 

Søg om optagelse på computerteknologi


Vil du have et kig ind bag kulisserne? Følg os studerende når vi deler vores tanker og følelser omkring projektarbejdet, erfaringerne som studerende, vores fritid og hvad vi synes er allermest sjovt på studiet.En af de bedste ingeniøruddannelser i verden

AAU er bedst i Europa inden for ingeniørvidenskab          AAU er på førstepladsen ift. FN's verdensmål nr. 4; kvalitetsuddannelse 


 

Prøv Matchtjekkeren

Du får viden om

  • Kommunikations- og computernetværk
  • Systemudvikling og programmering
  • Cybersikkerhed
  • Distribuerede og indlejrede systemer

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Online Åbent Hus på Aalborg Universitet 2021
Se oplæggene fra Åbent Hus på Aalborg Universitet i 2021.

Åbent hus på AAU