Forskning
Samarbejde

Anvendt filosofi, Bachelor

Anvendt filosofi

Anvendt filosofi

FRA PLATON TIL ORGANISATIONSFILOSOFI

Anvendt Filosofi er en uddannelse med fokus på filosofiens muligheder i konkrete praksisområder: fx organisationer, politik, kultur, bæredygtighed og sundhed. På uddannelsen får du stærke færdigheder i refleksion, analyse og argumentation. Du får desuden en bred faglig indsigt i bl.a.:

  • Filosofihistorie og argumentationsteori
  • Etik og politisk filosofi
  • Videnskabsteori, erkendelsesteori og metafysik 

AAU's uddannelse i anvendt filosofi er den eneste af sin slags i Danmark. Det unikke fokus på praksisområder giver sig til kende både i de traditionelle filosofiske fag (fx 'Etik', 'Erkendelsesteori og metafysik', 'Videnskabsfilosofi' m.v.) og ikke mindst i de praksisrettede moduler som 'Miljøfilosofi', 'Sundhedsfilosofi', 'Organisationsfilosofi' samt valgfaget 'Filosofisk dialog og rådgivning'.
 
En uddannelse i Anvendt Filosofi giver mange jobmuligheder inden for f.eks. undervisning, formidling, konsulentarbejde, projekt- og udviklingsarbejde. Gennem valgfag, valg af projektemner samt sidefag har du mulighed for at tilrettelægge din uddannelse, så den passer til dine interesser, og du kan målrette den mod de områder, som du brænder for.

LÆS MERE OM UDDANNELSENS FAGLIGE INDHOLD HER
 

Mød johannes fra anvendt filosofi

Se med, når Johannes fortæller om det faglige indhold og de mange muligheder, der åbner sig med en bachelor i Anvendt filosofi.

 

STUDERENDE FREJA GABRIELSSON FORTÆLLER OM UDDANNELSEN

 

 

Du får viden om

  • Filosofihistorie
  • Etik
  • Videnskabsfilosofi
  • Politisk filosofi

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Se hvor du kan møde AAU og lære mere om bacheloruddannelserne på AAU.

Mød AAU