Forskning
Samarbejde

Uddannelser på Aalborg Universitet

Model over universitetsuddannelsernes opbygning

Uddannelserne på AAU

Uddannelserne på Aalborg Universitet er bygget op omkring et tæt samarbejde med erhvervslivet, fx virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer, som du uddanner dig til at kunne arbejde i, når du er færdig på universitetet. Med din uddannelse på Aalborg Universitet klæder vi dig på til at gøre en forskel på arbejdsmarkedet.

Der er forskellige universitetslinjer inden for både bachelor-, kandidat- og efteruddannelser.

AAU i aalborg, esbjerg og københavn

Du kan studere på AAU i Aalborg, Esbjerg og København. 

Sådan er en universitetsuddannelse bygget op

På Aalborg Universitet kan du læse en 3-årig bacheloruddannelse eller en professionsbachelor på 3½ år, når du har bestået din gymnasielle eksamen. Når du har taget en bachelorgrad, kan du bygge en 2-årig kandidatuddannelse ovenpå.

For at komme ind på en videregående uddannelse skal du opfylde adgangskravene til universitetsuddannelsen, hvad enten det er en bachelor- eller kandidatuddannelse.

Bacheloruddannelser

På Aalborg Universitet kan du tage en bacheloruddannelse inden for de humanistiske, samfundsvidenskabelige, tekniske, sundhedsvidenskabelige, samt ingeniør- og naturvidenskabelige områder. Her kan du læse mere om bacheloruddannelserne på AAU.

Bacheloruddannelser

Kandidatuddannelser

Som overbygning på din bachelorgrad kan du læse en kandidatuddannelse på AAU. Du kan vælge mellem kandidatuddannelser inden for de humanistiske, samfundsvidenskabelige, tekniske, sundhedsvidenskabelige, samt ingeniør- og naturvidenskabelige områder.

Kandidatuddannelser

Efteruddannelser

På Aalborg Universitet kan du efteruddanne dig. Du kan tage enkeltfag og kurser, eller du kan læse en masteruddannelse eller en HD-uddannelse. Der er mange forskellige muligheder. Du kan læse mere om AAU's efteruddannelser her.
 

Efteruddannelser

AAU på de sociale medier
AAU på Facebook   AAU på YouTube   AAUstudieliv på Instagram Aalborg Universitet Snapchat