AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kommunikation og digitale medier, Interaktive digitale medier (Tilvalgsfag)

Kommunikation og digitale medier, Interaktive digitale medier

Kommunikation og digitale medier, Interaktive digitale medier

Som studerende på det etårige (to semestre) tilvalgsfag i Interaktive Digitale Medier arbejder du med centrale problemstillinger og teorier vedrørende interaktive digitale medier. Målet er, at du skal tilegne dig viden om, og blive fortrolig med undersøgelse af brugere, de interaktive mediers formsprog, designprocesser og udformning af interaktive digitale mediesystemer.

Tilvalgsfaget i Interaktive Digitale Medier består af elementer og moduler fra bacheloruddannelsen i Kommunikation og digitale medier, Interaktive Digitale Medier.

Som studerende på tilvalgsfaget i Interaktive Digitale Medier deltager du i følgende kurser:

  • Medieproduktion
  • Kommunikationsdesign 1: Læring, netværk og organisering
  • Kommunikationsdesign 2: Oplevelser, tid og rum
  • Design og ikt med organisation som kontekst
  • Bachelorprojekt: Interaktive digitale medier

I studieordningen for bacheloruddannelsen i kommunikation og digitale medier, interaktive digitale medier, kan du læse mere om tilvalgsfagets indhold og opbygning.

På hjemmesiden www.kdm.aau.dk kan du læse meget mere om uddannelserne under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier.
 

Adgangskrav

For at komme i betragtning til en studieplads på tilvalgsfaget i Interaktive Digitale Medier, skal du opfylder følgende krav eller kunne dokumentere tilsvarende kvalifikationer:

  • Generelt adgangskrav: Du skal have gennemført de første to år af en bacheloruddannelse inden for det humanistiske fagområde eller inden for det samfundsvidenskabelige eller naturvidenskabelige fagområde. Se nærmere på Uddannelsestjekkeren.
  • Specifikke adgangskrav: Ingen.

OPFYLDER DU IKKE ADGANGSKRAVENE?

Hvis du ikke opfylder et eller flere af de uddannelsesspecifikke adgangskrav, kan du følge et gymnasialt suppleringskursus hos GS Danmark. Alle adgangskrav skal være opfyldt, inden du starter på side- eller tilvalgsfaget.
 

Læs mere gymnasiale suppleringskurser

FRI ADGANG FOR KVALIFICEREDE ANSØGERE

Hvis du opfylder adgangskravene og søger rettidigt, er du garanteret en studieplads på side- eller tilvalgsfaget.
 

ANSØGNING OM OPTAGELSE

Ansøgningsfrist er den 1. marts med studiestart den 1. september.
 

optagelsesprocedurer og ansøgningsskema for alle ansøgere

Fakta om faget

TYPE: TILVALGSFAG

SPROG: DANSK

BY: AALBORG

SE STUDIEORDNING

Hvad er et tilvalgsfag?

Hvad er et tilvalgsfag?

Et tilvalgsfag giver dig ikke faglig kompetence til at undervise i gymnasiet. Du læser et tilvalgsfag undervejs i din bacheloruddannelse.

Tilvalgsfaget er ofte lige så stort som et sidefag i ECTS-sammenhæng, og det kan derfor oftest bygges ind i en uddannelse med centralt fag – dog typisk kun på bachelorniveauet og uden at medføre den gængse gymnasielærerprofil.

Læs mere om jobmuligheder under de enkelte tilvalgsfag.

Generel studievejledning

Generel studievejledning

Har du brug for generel studievejledning om Aalborg Universitets uddannelser, så kontakt AAU's studievejledning. Du kan ringe og skrive til vejlederne.
 

Kontakt AAU's studievejledning

Studiets vejleder

Har du spørgsmål til kommunikation og digitale medier: interaktive digitale medier? Så kan du vælge at kontakte de Decentrale Studievejledere, som udelukkende vejleder om uddannelserne under Studienævnet for Kommunikation og Digitale Medier. De Decentrale Studievejledere er selv studerende på en af uddannelserne, og kan derfor hjælpe med at besvare mange forskellige spørgsmål, eksempelvis om indholdet på studierne, studieform, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer, merit og meget mere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os – uanset om du er nuværende eller eventuelt kommende studerende.

De decentrale studievejledere i AALBORG:

Rikke Ljungkvist Knøss
Freya Fabricius Holst
Camilla Kyvsgaard Hansen

Rendsburggade 14
9000 Aalborg
Tlf. 99409012
E-mail: studvejl-kdmAAL@hum.aau.dk

Se åbningstider her