Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Studie- og trivselsvejledning

Vil du tale med en studievejleder?

Du kan tale med en studie- og trivselsvejleder på Aalborg Universitet, hvad enten du er tættest på campus i Aalborg, Esbjerg eller København. Du kan både fange os på telefon, mail eller booke en samtale.
Vi behandler alle oplysninger med fortrolighed. Alle studie- og trivselsvejledere har tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Aalborg

E-mail:

studievejledning@aau.dk


Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag kl. 12:00 til 14:00.
 

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

OBS vedr corona:

Du kan nu igen booke fysiske møder med os. Der er dog særlige forholdsregler, som vi sender til dig på e-mail, hvis du booker en samtale. Her får du også adressen til vores kontor. Du må ikke komme hos os uden en aftale. Vi håber på din forståelse. 

Vi tilbyder også stadig booking af telefon- eller videosamtaler, hvor vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt, ligesom du altid er velkommen til at ringe os op uden aftale i vores åbningstid, som du kan se ovenfor. 

book samtale i aalborg

Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8
6700 Esbjerg

E-mail:

studievejledning@esbjerg.aau.dk

Telefon:

99 40 76 69

Træffes på mail og telefon hverdage 9.00-13.00.

Ved hastesager kontakt studievejledningen på campus Aalborg (studievejledning@aau.dk), telefon 99 40 94 40 mellem 12-14.

Grundet Coronavirus er det ikke muligt at booke en personlig samtale, men du kan skrive dit telefonnummer i en mail til mig. Så vil jeg ringe dig op hurtigst muligt.

København

Vejledningscentret
Frederikskaj 12, st. lokale 0.62 (ved siden af den lille kantine)
2450 København SV
 

e-mail:

studievejledning@cph.aau.dk

Telefon:

99 40 24 50

Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag og torsdag fra 11-12.

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Du kan enten booke en samtale på forhånd på linket herunder, eller du kan komme ind uden aftale i vores drop-in åbningstid, mandag og torsdag fra kl. 10-11

 

Book samtale i København