AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Studie- og trivselsvejledning

Vil du tale med en studievejleder?

Du kan tale med en studie- og trivselsvejleder på Aalborg Universitet, hvad enten du er tættest på campus i Aalborg, Esbjerg eller København. Du kan både fange os på telefon, mail eller booke en samtale.
Vi behandler alle oplysninger med fortrolighed. Alle studie- og trivselsvejledere har tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Aalborg

Fibigerstræde 10, lok. 2.02
9220 Aalborg Øst

E-mail:

studievejledning@aau.dk


Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben alle hverdage kl. 12:00 til 14:00.

I følgende perioder har vi udvidet åbent på telefonen mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 12.00-14.00:

22. juni - 3. juli
28. juli - 31. juli
 

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

OBS

For at forebygge spredning af Coronavirus, er det i øjeblikket ikke muligt at booke et fysisk møde med en studie- og trivselsvejleder. I bookingsystemet kan du til gengæld booke en telefon- eller videosamtale med os, hvor vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Du kan også altid ringe til os uden aftale i vores åbningstid, som du kan se ovenfor. 

book samtale i aalborg

Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8
6700 Esbjerg

E-mail:

studievejledning@esbjerg.aau.dk

Telefon:

99 40 76 69

Træffes på mail og telefon hverdage 9.00-13.00.

Ved hastesager kontakt studievejledningen på campus Aalborg (studievejledning@aau.dk), telefon 99 40 94 40 mellem 12-14.

Grundet Coronavirus er det ikke muligt at booke en personlig samtale, men du kan skrive dit telefonnummer i en mail til mig. Så vil jeg ringe dig op hurtigst muligt.

København

Vejledningscentret
Frederikskaj 12, st. lokale 0.62 (ved siden af den lille kantine)
2450 København SV

SOMMERFERIE 2020

Studie- og trivselsvejledningen i København er på sommerferie fra d. 19 juli til og med d. 9 august. I den periode vil email og telefonopkald blive viderestillet til studie- og trivselsvejledningen i Aalborg. Drop-in og bookede samtaler vil være lukket i sommerferien. 

e-mail:

studievejledning@cph.aau.dk

Telefon:

99 40 24 50

Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag, onsdag og fredag kl. 12-13.

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Du kan enten booke en samtale på forhånd på linket herunder, eller du kan komme ind uden aftale i vores drop-in åbningstid, mandag - torsdag fra kl. 10 - 12.30. 

Bemærk:

Studievejledningen har lukket for personlige bookede samtaler og drop-in. Universitetet følger Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af Coronavirus-smitte.

Du kan i stedet booke en samtale via. Zoom på nedenstående link. Du vil modtage en Zoom-møde indkaldelse via. den mail du oplyser gennem booking systemet. Kommer du ikke igennem til kontoret i København, er du velkommen til at tage kontakt til studie- og trivselsvejledningen i Aalborg. 

 

Book samtale i København