Forskning
Samarbejde

Studie- og trivselsvejledning

Vil du tale med en studievejleder?

Du kan tale med en studie- og trivselsvejleder på Aalborg Universitet, hvad enten du er tættest på campus i Aalborg, Esbjerg eller København. Du kan både fange os på telefon, mail eller booke en samtale.
Vi behandler alle oplysninger med fortrolighed. Alle studie- og trivselsvejledere har tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Aalborg

E-mail:

studievejledning@aau.dk


Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag kl. 12:00 til 14:00.
 

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

OBS vedr corona:

Aalborg Universitet følger Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af Coronavirus-smitte. Derfor er det frem til og med den 28 februar kun muligt at booke telefon- eller videomøde med en studie- og trivselsvejleder. Hvis du gerne vil booke et møde, beder vi dig oplyse dit mobilnummer i din booking, så ringer vi dig op på det bookede tidspunkt. Hvis du gerne vil booke et personligt møde efter den 28. februar, beder vi dig oplyse dit mobilnummer i bookingen, i tilfælde af, at vi heller ikke efter den 28. februar kan tilbyde personlige møder. Så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Du er også altid velkommen til at ringe os op uden aftale i vores åbningstid, som du kan se ovenfor. 

book samtale i aalborg

Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8
6700 Esbjerg

E-mail:

studievejledning@esbjerg.aau.dk

Telefon:

99 40 76 69

Træffes på mail og telefon hverdage 9.00-13.00.

Ved hastesager kontakt studievejledningen på campus Aalborg (studievejledning@aau.dk), telefon 99 40 94 40 mellem 12-14.

Grundet Coronavirus er det ikke muligt at booke en personlig samtale, men du kan skrive dit telefonnummer i en mail til mig. Så vil jeg ringe dig op hurtigst muligt.

København

Vejledningscentret
Frederikskaj 12, st. lokale 0.62 (ved siden af den lille kantine)
2450 København SV
 

e-mail:

studievejledning@cph.aau.dk

Telefon:

99 40 24 50

Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag og torsdag fra 10-11.
Telefonvejledningen holder desværre lukket torsdag d. 25. marts 2020 grundet sygdom.

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Du kan enten booke en samtale på forhånd på linket herunder, eller du kan komme ind uden aftale i vores drop-in åbningstid, mandag og torsdag fra kl. 10-11.

 !OBS!
ALLE BOOKEDE SAMTALER FOREGÅR I ØJEBLIKKET UDELUKKENDE VIRTUELT (ELLER TELEFONISK, HVIS DU ØNSKER DET). DET ER DERFOR IKKE MULIGT AT BOOKE EN FYSISK SAMTALE.
DU MODTAGER EN INVITATION TIL SKYPE INDEN DIT BOOKEDE MØDE.
GRUNDET DE NYE ANBEFALINGER FRA SUNDHEDSMYNDIGHEDERNE, HAR STUDIE- OG TRIVSELSVEJLEDNINGEN LUKKET FOR DE UGENTLIGE ÅBNINGSTIDER, HVOR DET ELLERS ER MULIGT AT KOMME FORBI VEJLEDNINGEN UANMELDT. VI HENVISER TIL ENTEN MAIL ELLER TELEFON-TIDEN – ALTERNATIVT KAN MAN BOOKE EN SAMTALE I VORES BOOKINGSYSTEM.

Book samtale i København