AAU logo

Urban Design, civilingeniør

Urban Design, Civilingeniør

Urban Design, Civilingeniør

Kandidatuddannelsen i Urban Design (Urbant Design) på Aalborg Universitet tager udgangspunkt i en række aktuelle og fremtidige udfordringer indenfor byudvikling og byplanlægning. Du får mulighed for at kombinere arkitektens designkompetencer med ingeniørfaglig viden samt indsigt i sociologiske forhold.

Efter bacheloruddannelsen i Arkitektur og Design kan du fortsætte på den to-årige civilingeniøruddannelse i Urban Design (Urbant Design) i Aalborg, hvor du kan specialisere dig i én af to følgende retninger:

Adgangskrav

For at tage en specialisering på civilingeniøruddannelsen i Urban Design skal du have en relevant bacheloruddannelse i Arkitektur og Design. Læs mere her på siden om adgangskravene.

Undervisningen foregår på engelsk

Kandidatuddannelsen er internationalt orienteret, og tiltrækker både danske og internationale studerende. Af hensyn til det internationale miljø foregår undervisningen på engelsk. Endvidere giver uddannelsen mulighed for en praktikplads eller et udlandsophold på et andet universitet samt studieture i og uden for Danmark i løbet af semestrene.

Du får viden om

  • Klima og hydrologi i den tætte by (vandet på jorden, cirkulation og fordeling)
  • Stedets morfologi (form og struktur)
  • Landskabsteknikker
  • Mobilitetsdesign, planlægning og ledelse
  • Forhold mellem sted og mobilitet

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for