Forskning
Samarbejde

Medicine with Industrial Specialisation, Kandidat

Medicine with Industrial Specialisation

Medicine with Industrial Specialisation

Kandidatuddannelsen i Medicine with Industrial Specialisation bygger videre på bachelordelen, men har et særligt industrielt og forskningsmæssigt fokus. Du kommer til at arbejde med f.eks. stamceller og genopbygning af væv, klinisk og præklinisk test af medicin og samspillet mellem f.eks. marketing og sundhedsøkonomi. Undervisningsformen er et samspil mellem projektarbejde i grupper og kurser.

På uddannelsen udbydes tre profiler:

Du vælger selv, hvilken profil du ønsker på kandidatuddannelsen – du kan vælge at lave projekter inden for enten biomedicine, translational medicine eller marketing i tilknytning til forskningsmiljøerne. Kursusundervisningen sikrer, at du opnår en grundlæggende viden inden for alle områderne. Dermed har du et udgangspunkt for at kombinere faglighederne i forhold til konkrete problemstillinger og dine faglige interesser.

Det sidste og afsluttende år af kandidatuddannelsen er reserveret til projektarbejde og er derfor helt uden kurser. Du kan f.eks. lave dit projekt i et forskningsmiljø på Aalborg Universitet, i forbindelse med et studieophold på et universitetshospital i udlandet eller i samarbejde med en virksomhed.

På kandidatuddannelsen i Medicine with Industrial Specialisation undervises du på engelsk.
 

Vær med til at udvikle og implementere nye lægemidler og behandlingsformer
 

 

Mød en studerende

Det kan være nærmest invaliderende at leve med migræne. Klaudia Kristensen vil hjælpe patienter til at få den rigtige behandling.

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Biomedicin
  • Medical market access
  • Translational medicine

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for