AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Idræt, Kandidat

Idræt

Idræt

På kandidatuddannelsen i idræt er der fokus på disciplinspecifik fysisk træning og coaching. I projekterne kan du f.eks. arbejde med kritisk evaluering af konkurrenceregler i en given disciplin med fokus på motivation for udøver og publikum eller analysere en træners funktion inden for en konkret sportsgren. 

På  kandidatuddannelserne undervises der i videnskabelig kommunikation, og der er rig mulighed for at tilrettelægge et udlandsophold på 3. semester inden det afsluttende projektarbejde.

MØD AAU IDRÆT PÅ IDRÆTSMØDET 2020 

IDRÆTSMØDET er idrættens årlige nationale folkemøde. Gennem fire dage omdannes Aalborg til et samlingssted for dansk idrætsdebat og idrætsoplevelser. I samarbejde med nationale og nordiske partnere kridtes banen op til vidensdeling, erfaringsudveksling, inspiration og masser af spændende aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Sammen skaber vi en unik oplevelse af idrættens store værdi, mangfoldighed, fremtidige rolle og muligheder. IDRÆTSMØDET afholdes for anden gang den 24.-28. juni 2020 i Aalborg. 

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Træningsfysiologi
  • Motorisk kontrol og træning
  • Motivation og talentudvikling
  • Projektledelse og teambuilding

 

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for