AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Computer Science (IT), kandidat

Studerende ved computeren

Computer Science (IT)

Interesserer du dig for programmering, software engineering, maskinintelligens, datahåndtering eller indlejrede systemer? Du kan udvide dine kompetencer inden for disse områder ved at læse til kandidat i Computer Science (IT) på Aalborg Universitet.

Computer Science (IT) er en international uddannelse, som foregår på engelsk. IT står i denne sammenhæng for ”international track”. Uddannelsen svarer ikke til den originale datalogiuddannelse, men er rettet mod to forskellige målgrupper:

  • Bachelorer i Informationsteknologi (teknologisporet) fra Aalborg Universitet
  • Internationale studerende med en bachelor i datalogi eller software

Professionsbachelorer fra UCN kan optages på uddannelsen, hvis de har studeret softwareudvikling inkl. kurser om syntaks og semantik samt diskret matematik. Hvis du er usikker på, om din bachelorgrad giver adgang til kandidatuddannelsen i Computer Science (IT), er du velkommen til at kontakte studiesekretæren, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

SPECIALISERINGER

Kandidatuddannelsen i Computer Science (IT) har en række specialiseringer, så du kan skræddersy din uddannelse efter de kompetencer, du ønsker at opnå. Se mere information om specialiseringerne i Studieordning for kandidatuddannelsen i Computer Science (IT).

Besøg os på Facebook og følg med i, hvad de studerende laver.

Læs mere om uddannelsen

Du får viden om

  • Softwareudvikling
  • Menneske-maskine-interaktion
  • Programmeringssprog og oversættelse

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen