AAU logo

Architecture, Civilingeniør

Architecture, Civilingeniør

Architecture, Civilingeniør

Civilingeniøruddannlsen(cand. polyt) i Architecture (Arkitektur) ved Aalborg Universitet har sit omdrejningspunkt i en række aktuelle og fremtidige udfordringer inden for arkitektur. Funderet i temaer, metoder, teorier og discipliner vedrørende arkitektur og ingeniørkunst sikrer kandidatuddannelsen i Architecture en tværfaglig kompetenceprofil.

tektonisk design og bæredygtig arkitektur

Med en cand.polyt i Arkitekur kan du designe arkitektoniske projekter med udgangspunkt i nordisk arkitektur. Dette indbefatter blandt andet tektonisk design samt bæredygtig arkitektur.

Vælger du Architecture (cand.polyt.) som din kandidatuddannelse, får du en bred og tværfaglig forståelse for arbejdet i feltet mellem traditionel arkitektur og designkunst og ingeniørfaget, herunder bl.a. konceptudvikling, projektering af bygninger, bygherrerådgivning mm. med fokus på den moderne teknologis muligheder for at skabe ny arkitektur.

Undervisningen foregår på engelsk

Uddannelsen er internationalt orienteret, og tiltrækker både danske og internationale studerende. Af hensyn til det internationale miljø foregår undervisningen på engelsk.

Du får viden om

  • Performancebaseret design
  • Form, materiale, struktur, akustik og fabrikation
  • Energineutralt byggeri

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for