Spring til indhold
ForsideUddannelseEfteruddannelseMasterIKT og læring

Valgmodul - Master i IKT og Læring

Udvikling af medarbejderkompetencer i virksomheders digitale omstilling

Nyt MIL valgmodul foråret 2024

Søg optagelse

Valgmodul - Master i IKT og Læring

Udvikling af medarbejderkompetencer i virksomheders digitale omstilling

Nyt MIL valgmodul foråret 2024

Søg optagelse

Fakta

Udvikling af medarbejderkompetencer i virksomheders digitale omstilling, valgmodul under temarammen "Organisationer, udvikling og teknologi" fra Master i IKT og Læring
Sted
København samt online
Pris
10.500 kr.
En del af Master i IKT og læring
Læs om masteruddannelsen
Varighed
22. januar - 4. marts 2024
ECTS
5
Ansøgningsfrist
1. december 2023 - AFLYST Forår 2024

Valgmodulet introducerer til ny viden om de organisatoriske mekanismer og marginaliseringsproblematikker, der er med til at vanskeliggøre virksomheders digitale omstilling.

Indholdet er baseret på forskningsresultater fra en dansk og nordisk kontekst og der fokuseres på læringsbehov, der på den ene side er knyttet til den enkelte medarbejders digitale kompetenceudvikling, på den anden side er knyttet til et organisatorisk læringsbehov til at drive den digitale omstilling.

I tilknytning hertil introduceres der til et toolkit af værktøjer, metoder og processer, der kan tilpasses den enkelte organisations afsøgning af digitale udviklingsbehov hos medarbejdere.

Formålet med valgmodulet "Udvikling af medarbejderkompetencer i offentlige og private virksomheders digitale omstilling" er, at de studerende tilegner sig indsigt i og erfaringer med:

  1. identifikation af udfordringer knyttet til medarbejderes kompetenceudvikling i offentlige og private virksomheder i forbindelse med digital omstilling  
  2. anvendelse af et toolkit, der kan tilpasses den enkelte organisations afsøgning af digitale læringsbehov hos medarbejderne.  

Seminardatoer og øvrige udgifter