Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Spansk, Sprog og Internationale studier, Bachelor

Spansk, Sprog og Internationale studier

Spansk, Sprog og Internationale studier

Det moderne spanskstudium
 

Spansk Sprog og Internationale Studier på Aalborg Universitet adskiller sig fra spanskstudiet ved andre universiteter i Danmark. Ud over udviklingen af spanskkompetencer lægges der særlig stor vægt på at opbygge en viden om det spansksprogede områdes samfundsmæssige og kulturelle forhold.

Den internationale dimension af uddannelsen gør, at der fokuseres på de forskellige politiske, sociale, kulturelle og økonomiske forhold mellem nationer, organisationer og virksomheder, som befinder sig i en rivende udvikling. Netop på grund af denne udvikling er den internationale og interkulturelle kommunikation også en væsentlig del af spanskstudiet i Aalborg. Uddannelsen sigter med sin opbygning og indhold på et bredere jobmarked end de traditionelle spanskuddannelser.

Under hele uddannelsen får du gode muligheder for at dyrke dine særlige interesseområder og derved også for at skærpe din kvalifikationsprofil med henblik på at kvalificere dig til dit ønskejob. Det kunne fx være som projektmedarbejder i en hjælpeorganisation eller som marketingmedarbejder med speciale i det spanske eller latinamerikanske marked.

studieordning for spansk sprog og internationale studier 2020

Du får viden om

  • Historie, kultur og samfundsforhold I Spanien og Latinamerika - spansk sprog og kommunikation
  • International politik og samfundsanalyse
  • Globalisering og internationale forhold

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Aalborg Universitet afholder løbende arrangementer for studiesøgende, hvor du kan opleve livet på AAU på nærmeste hold.

Mød AALBORG UNIVERSITET