AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Medialogi, Bachelor

Medialogi

Medialogi

Medialogi handler om menneske-maskine interaktion, interaktionsdesign, medieteknologi, programmering, lyd, computergrafik og sensorteknologi. Hvis du interesserer dig for videnskaben og teknologien bag interaktive digitale medier, og hvis du gerne vil lære at bruge og udvikle denne teknologi, kan Medialogi være den rigtige uddannelse for dig.

Medialogi kombinerer teknologi og videnskabelige eksperimenter med fokus på både hardware og software, for at udvikle nye produkter og værktøjer til brug inden for medieteknologien. Uddannelsen sigter mod at uddanne folk inden for teknologi og softwareudvikling i den moderne medie- og oplevelsesindustri.

Når man skaber interaktive systemer til specifikke brugere, er sammenkoblingen af forskellige fagområder en af de største udfordringer. Den tværfaglige struktur på Medialogy kræver et stærkt teknisk fundament, både i teori og praksis, og det kræver, at du som studerende er i stand til at beherske og kombinere mange forskellige fagområder, herunder programmering, interaktionsdesign, elektronik, matematik, menneskelig perception, design og analyse af videnskabelige eksperimenter, statistik og filmvidenskab.

Medialogy er videnskaben og teknologien bag interaktive digitale medier, og du skal både være interesseret i at udvikle produktideer samt programmering og test af prototyper. Særligt programmering og test udgør en stor del af uddannelsen, så det er vigtigt, at du også har flair for og interesse i matematik. Se adgangskravene til uddannelsen.

Medialogi kan være noget for dig, hvis du

  • er interesseret i teknologierne bag banebrydende interaktive digitale medier
  • vil lære at udvikle interaktive medieprodukter, fx computerspil
  • vil arbejde inden for fx it- og underholdningsbranchen 
  • gerne vil lave teknologiske løsninger, der hjælper mennesker i hverdagen fx hjælp til blinde og svagtseende, mennesker der er tal- og ordblinde.

 

Test: Er du klar til Medialogistudiet?

Du får viden om

  • Programmering
  • Interaction design
  • Computer graphics
  • Sound

Se relaterede uddannelser inden for

Mød Aalborg Universitet
Kom og mød Aalborg Universitet og oplev livet på AAU på nærmeste hold. Kom og mød aAu