Spring til indhold
ForsideUddannelseBacheloruddannelserEngelsk

Maria Porto fortæller om sit arbejde som Gymnasielærer

Min passion for grammatik førte til studiejob på AAU, først som student instructor og derefter teaching assistant. Det gav mig dybere viden, undervisningserfaring, og et fint CV.

Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville være engelsklærer og derfor tog jeg en bachelor- og kandidatuddannelse i engelsk som hovedfag og spansk som sidefag. I løbet af studiet var jeg især interesseret i litteratur og grammatik, og det blev afspejlet i de projektemner, jeg valgte at nørde i. Min passion for grammatik førte til studiejob på AAU, først som student instructor og derefter teaching assistant. Det gav mig dybere viden, undervisningserfaring, og et fint CV. 

I dag arbejder jeg som lektor i engelsk og spansk på Aalborg Katedralskole, et job jeg fik lige inden jeg skulle aflevere mit speciale. Jeg er også beskikket medlem af universiteternes censorkorps for engelsk.

Jeg synes hele studiet, og især de mange projekter jeg skrev, har hjulpet mig til at lære at forske, og lære at lære - to evner, man skal have som gymnasielærer.

- Maria Porto, Gymnasielærer og tidligere Engelskstuderende på AAU