Kalender

Arrangementer for gymnasier(juli-december)

Arrangementer for gymnasier (januar-juni)

 • +

  Januar: Sprogcamp

  TIDSPUNKT

  24.01.2020 kl. 08.00 - 26.01.2020 kl. 08.00

  BESKRIVELSE

  AAU og Hjørring Gymnasium afholder Sprogcamp for sprogtalenter.

  Læs mere om Sprogcamp på AAU

 • +

  Januar: Geeks gone wild

  TIDSPUNKT

  24.01.2020 kl. 08.00 - 26.01.2020 kl. 08.00

  BESKRIVELSE

  I denne weekend er der Geeks Gone Wild gamer-party i Gigantium/Aalborg. Lukas, Rune og Patrick fra Interaktionsdesign står klar med en fed fortælling til de kommende studerende om projektet Waste Wizard og interaktionsdesign.

  Læs mere om Geeks gone wild

 • +

  Februar og Marts: Åbent hus på Aalborg universitet 2020

  TIDSPUNKT

  03.02.2021 kl. 09.00-16.00: Åbent Hus i København

  27.02.2021 kl. 09.00 - 16.00: Åbent Hus i Esbjerg

  05.03.2021 kl. 09.00 - 16.00: Åbent Hus i Aalborg

   

  BESKRIVELSE

  Til Åbent Hus kan du opleve, hvad det vil sige at være studerende på AAU. Du kan høre oplæg om uddannelser, hvor nuværende studerende fortæller om hverdagen på deres eget studie, og du kan høre oplæg om alt det, der også hører til valg af uddannelse - udlandsophold, job, bolig, studieformen på AAU, problembaseret læring mv.

  Vores studie- og trivselsvejledere står klar til at svare dig på alle de spørgsmål, du måtte have - hvad enten de handler om studieliv, bøger, eksamen eller livet på SU. 

   

  Læs mere om Åbent hus på aau

 • +

  Marts: Karrieremesse

  TIDSPUNKT

  03.03.2020 kl. 10.00

  BESKRIVELSE

  Karrieremessen er relevant for dig gennem hele din tid på AAU. Her kan du bl.a. møde a-kasser og fagforeninger og en masse virksomheder og organisationer, der er interesserede i at få studerende i studiejob, praktik og projektsamarbejde - og ikke mindst nyuddannede til det første job!Læs mere om karrieremessen på AAU

 • +

  Marts: Ansøgningsfrist kvote 2

  TIDSPUNKT

  22.03.2020 kl. 12.00

  BESKRIVELSE

  Ansøgningsfristen er den 22. marts kl. 12.00, men søg gerne før. Fristen gælder for alle, der er nævnt nedenfor.  

  Ansøgere med en international studentereksamen (IB, EB, DBF og OIB) og dansk-tysk studentereksamen (DIAP)
  Ansøgere med et udenlandsk adgangsgrundlag
  Ansøgere med Adgangseksamen til ingeniøruddannelser  
  Ansøgere til Socialrådgiveruddannelsen, hvor adgangsgrundlaget er en uddannelse som social- og sundhedsassistent med dansk C, engelsk D og samfundsfag C eller naturfag C eller en uddannelse som pædagogisk assistent med dansk C, engelsk D og samfundsfag C eller naturfag C eller de fire hf-enkeltfag: dansk A, engelsk B, samfundsfag B og psykologi C
  Ansøgere til diplomingeniøruddannelser, der har en uddannelse som maskinmester eller skibsfører som adgangsgrundlag.
  Ansøgere, der også kan søge i kvote 1 (se listen ovenfor), men som søger ind på uddannelser med adgangsbegrænsning og derfor ønsker at blive bedømt på baggrund af en konkret helhedsvurdering og ikke kun på baggrund af deres kvotient. 

  Har du ikke en adgangsgivende eksamen, kan du kun optages i kvote 2.

  Læs mere om ansøgningsfrister og adgangskrav

   

 • +

  April: Studieinfo.nu (Jylland)

  TIDSPUNKT

  Uge 13- uge 18 2020

  BESKRIVELSE

  STUDIEINFO 2020

  StudieInfo er et vejledningsarrangement for alle 1.hf og 2.g elever fra Jylland og Fyn. Det afholdtes første gang i foråret 2019, hvor 125 gymnasieskoler (ca. 20.000 elever) deltog.

  I uge 13-18 2020 løber StudieInfo igen af stablen – nu med 140 gymnasieskoler tilmeldt. Arrangementet er etableret i et samarbejde mellem 17 videregående uddannelsesinstitutioner fra Jylland og Fyn.

  Gymnasierne efterspørger det. Eleverne mangler det. Og de videregående uddannelser har længe ønsket at kunne tilbyde det. Og nu er det her altså: Et arrangement, der samler alle de videregående uddannelser ét sted, så eleverne kan få et bredt indblik i de mange uddannelsesmuligheder.

  StudieInfo er det første projekt, der samler så mange uddannelsesinstitutioner i et ikke-kommercielt samarbejde. På tværs af institutioner og regioner er samarbejdet stærkt, og formålet det samme: at gøre gymnasie- og hf-eleverne klogere på de forskellige uddannelsestyper og -institutioner og inspirere dem til at undersøge deres muligheder nærmere.

  I alt afholder StudieInfo 19 arrangementer i Jylland og på Fyn i foråret 2020. Her inviteres 1.hf og 2.g elever til en uddannelsesinstitution i deres nærområde, hvor de får mulighed for at møde de forskellige institutioner og høre oplæg om uddannelser inden for forskellige interesseområder.

  AAU er med i samarbejdet og deltager i hele Jylland, i alt 16 arrangementer, hvor der er mulighed for at møde både studievejledere og studerende fra forskellige uddannelser, samt høre oplæg om det at læse på universitetet.

  Har du spørgsmål til AAU’ s deltagelse i StudieInfo?
  Kontakt Astrid Luise Bogner: albo@adm.aau.dk.

  Har du spørgsmål til StudieInfo generelt?
  Kontakt projektleder Marianne Nielsen: studieinfo@studieinfo.nu / Tlf. 8755 1464.

  Læs mere om Studieinfo.nu

 • +

  April: Forskningens døgn

 • +

  April: IT Camp

 • +

  Maj: Naturmødet

  Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen, hvor Aalborg Universitet deltager. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser. Naturmødet afholdes for sjette gang den 27.-29. maj 2021 i Hirtshals.

  Læs mere om Naturmødet