Aalborg Universitets Profil

På AAU tror vi på, at viden kan og skal forandre verden. Derfor er AAU et universitet med ambitioner, der rækker langt udenfor murene og ind i kernen af de mest presserende globale og lokale brændpunkter. Vores søgen efter viden starter og slutter altid i samspil med omverdenen, orienteret mod de reelle problemer og de missioner, der skal løftes i fællesskab for at nå de bæredygtige løsninger. Disse missioner er drivkraften bag vores virke.

AAU's profilfolderAAU's profile brochure

Aalborg Universitets Profil

AAU's profilfolderAAU's profile brochure

Fra viden til samfundsnytte - Aalborg Universitets bidrag til innovation, iværksætteri og grøn omstilling

Læs om AAU, der fortsat er det mest samarbejdende universitet. Og om den store udvikling i antallet af AAU-baserede iværksættervirksomheder. Og om AAU's stærke forskningsprofil inden for det grønne område

Hent IRISgroup-rapporten: Fra viden til samfundsnytte

NB! Når du skal hente IRISgroup-rapporten i Google Chrome, skal du højreklikke og trykke "gem link som" og tryk gem igen. Får du herefter en meddelelse om at filen ikke kan downloades sikkert, skal du klikke på drop-down pilen og vælge "behold".

Bæredygtighed på AAU

Se hvordan Aalborg Universitet arbejder med bæredygtighed i forskning, uddannelse, samarbejde og den daglige drift.

Bæredygtighed

• Aalborg Universitets historie

Aalborg Universitet er skabt gennem en fusion af en række etablerede institutioner kombineret med oprettelsen af hhv. et Humanistisk, Samfundsvidenskabeligt og Teknisk-Naturvidenskabeligt Fakultet i 1974.

• Priser og hæder

Læs om de priser, der uddeles til forskere, studerende og undervisere.

• Årsfest

Årsfesten på Aalborg Universitet er både en fejring af universitetets forskning, uddannelse og samarbejde med det omgivende samfund samt en fest for ansatte, studerende og samarbejdspartnere.

• Ph.d-ceremoni

En ceremoni, hvor Aalborg Universitet hædrer forrige års ph.d.-dimittender.