Uddannelse
Samarbejde

Ceremoni

Prismodtagere ved AAU's Årsfest 2019
(Foto: Lars Horn, Baghuset)

hyldest til uddannelse, forskning og vidensamarbejde

Aalborg Universitet blev oprettet i 1974 som Aalborg Universitetscenter (AUC) og holder hvert år en årsfest for at fejre de mange år med uddannelse og forskning af høj kvalitet, samt – ikke mindst – samarbejdet med det omgivende samfund. Årsfestens prisuddelinger er således en hyldest til både uddannelse, forskning og vidensamarbejde – og især dem, der muliggør dette.

Derfor inviterer AAU særligt udvalgte samarbejdspartnere og folk med speciel betydning for universitetet til at deltage i ceremonien.

Prisuddeling

Til årsfesten udnævnes årets æresdoktorer, AAU´s doktorer samt uddeling af følgende priser:

Se kort video om årsfest ceremonien

Læs om Årsfesten og prismodtagere 2019 i nyhed fra Aalborg Universitet

Kontakt

Har du spørgsmål til årsfesten, er du velkommen til at kontakte årsfest-teamet på

universitetsfesten@aau.dk

Læs om priser og prismodtagere
Doktorer og æresdoktorer

Ceremoni 2020

Ceremonien foregår fredag den 13. marts 2020 kl. 15.30-17.00 i Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Program til ceremonien

• Taler ved bl.a. AAU´s bestyrelsesformand, rektor og Studentersamfundet samt musikalsk indslag.
  • Doktorpromoveringer samt prisoverrækkelser ved Det Obelske Familiefond, Spar Nord Fonden og NOVI.

Det er ikke muligt at tilmelde sig ceremonien, da denne er for særligt inviterede gæster.

Ceremonien efterfølges af en reception i Europahallens foyer.