Uddannelse
Samarbejde

AAU's historie, priser og hæder

Aalborg Universitet (AAU) er skabt i 1974 og har i dag campusområder i Aalborg, Esbjerg og København og mere end 17.000 studerende. Ved AAU's traditionsrige årsfest tildeler universitetet sammen med en række fonde priser og hæder til forskere, studerende og undervisere på AAU samt udenlandske forskere.

Aalborg Universitets historie

Aalborg Universitet er skabt gennem en fusion af en række etablerede institutioner kombineret med oprettelsen af hhv. et Humanistisk, Samfundsvidenskabeligt og Teknisk-Naturvidenskabeligt Fakultet i 1974.

Læs mere om universitetets historie

Jubilæumsudgivelse

Du kan finde og downloade seks hæfter, som AAU udgav i forbindelse med 40-års jubilæet i 2014. Hæfterne belyser fra forskellige vinkler universitetets historie (download kræver AAU-login).

Se jubilæumstidsskrifterne

Kontakt AAU

Har du spørgsmål til Aalborg Universitets historie, priser og hæder, er du velkommen til at kontakte:

Rektorsekretariatet
E-mail: rektorsekretariatet@adm.aau.dk

Aalborg Universitets årsfest og ph.d.-ceremoni - priser og hæder

Aalborg Universitet afholder hvert år en årsfest og en ph.d.-ceremoni, hvor der uddeles hæder og priser til forskere, ph.d.ere, undervisere, doktorer og æresdoktorer m.fl.