Forskning
Samarbejde

Civilingeniøruddannelserne på Aalborg Universitet

2 ÅRig overbygning i ingeniørvidenskab (cand.POLYT.)

En civilingeniøruddannelse er en 2-årig overbygning (en kandidatuddannelse) som du kan tage hvis du har en adgangsgivende bachelor eller diplomingeniøruddannelse. Efter endt uddannelse vil kandidatgraden i ingeniørvidenskab give dig retten til titlen cand.polyt. (Latin: candidatus polytechnices). På engelsk vil din titel, som færdiguddannet civilingeniør være "Master of Science in Engineering, MSc" 

Hvordan man bliver civilingeniør

Du kan læse til civilingeniør på AAU i Aalborg, Esbjerg eller København. 
 

Hvad kræves der for at blive optaget på en civilingeniøruddannelse?

Få et overblik over, hvilke bachelor- eller diplomingeniøruddannelser der giver adgang til hvilke civilingeniøruddannelser ved at klikke ind på dit ønskede civilingeniørstudium herunder og tjek optagelses- og adgangskravene.

LISTEN MED CIVILINGENIØRUDDANNELSER PÅ AAU

 

A

B

C

E

I

M

N

O

R

S

U

V

W

 

 

Ingeniørfaglig overbygning for studerende med anden bachelorbaggrund end ingeniør

Cand.tech.(Candidatus/candidata technologiae) er betegnelsen for en vifte af ingeniørfaglige kandidatuddannelser af 2 års varighed, som typisk henvender sig til studerende, der har en anden bachelorbaggrund end en ingeniøruddannelse.

Hvor den traditionelle civilingeniøruddannelse (Cand.polyt) er en kandidatuddannelse oven på en ingeniørbachelor eller diplomingeniøruddannelse, er Cand.tech.-uddannelsen en kandidatuddannelse på samme akademiske niveau, men baseret på en mere varieret faglig profil hos den studerende. 

 

A

B

E

I

O

P

R

S

U

 

Cand.tech.

Cand.tech.

Få en ingeniørfaglig overbygning, hvis du har en anden bachelorbaggrund end ingeniør.

Se listen med cand.tech-uddannelser

 

 
Se alle AAU's uddannelser
Se også...