AAU logo

Electronics and Computer Engineering, Bachelor

Electronics and Computer Engineering

Electronics and Computer Engineering

Hvis du gerne vil være elektronikingeniør og arbejde med udvikling af elektronik og software og skabe systemer og produkter, så er ingeniøruddannelsen i Electronics and Computer Engineering (Elektronik og Datateknik) på Aalborg Universitet Esbjerg noget for dig.

STUDIEPRAKTIK 2017

Er du nysgerrig på, hvad electronics and computer engineering går ud på? Kom på Studiepraktik 2017 og blive klogere. Det foregår 26., 27. og 28. oktober.

En ingeniøruddannelse inden for it giver dig optimale muligheder for at påvirke den teknologiske udvikling, både regionalt, nationalt og internationalt. Som elektronikingeniør får du mulighed for at realisere visioner og løse tekniske problemer til nytte for mennesker og vores omgivelser.

På uddannelsen arbejder du bl.a. med udvikling og implementering af pålidelige automatiseringssystemer til industrien. Desuden er der fokus på pålidelighedskrav til både software og hardware og forener dermed den tekniske/teoretiske side med den praktiske. Et eksempel er godshåndtering i industrihavne. Hvis ikke de computerstyrede kraner er fuldstændig pålidelige, man man risikere funktionssvigt med alvorlige følger. Eller hvad med computerstyret bedøvelse, hvor computeren sikrer den rigtige mængde bedøvelse til patienten? Eller computerstyrede fodrings- og klimasystemer, der overvåger dyr i deres stalde, registrerer mængden af foder, som bruges, samt indeklimaet og slår alarm, hvis der sker fejl, som kan påvirke dyrenes trivsel. Eller forestil dig computerstyrede knæ til folk med kunstige lemmer, hvor computeren programmerer knæet og tilpasser design og funktion til den individuelle bruger?

Uddannelsen i Electronics and Computer Engineering på Aalborg Universitet Esbjerg giver dig mulighed for at studere de grænseløse anvendelsesmuligheder inden for elektronik og it. Når du er færdig med din bacheloruddannelse, har du mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse og blive civilingeniør.

Hør studerende Thomas fortælle om uddannelsen

 

Besøg os også på Facebook og se, hvad der rører sig på Campus Esbjerg!

Rusten i matematikken?

Vi anbefaler kraftigt, at du genopfrisker matematik på A-niveau inden studiestart på en teknisk- eller naturvidenskabelig uddannelse, hvis du har karakterer på 7 eller mindre i matematik fra din gymnasieuddannelse og/eller hvis din gymnasieuddannelse er et år gammel eller mere.

Følg et intensivt Brush-up kursus på A-Niveau inden studiestart.

Opfylder du ikke adgangskravene til den ingeniøruddannelse, du gerne vil begynde på? Så har du muligheden for at tage på Adgangskursus og blive klar. Læs mere på: www.ak.aau.dk.

 

Du får viden om

  • Elektroniske systemer
  • Mikroprocessorer
  • Reguleringsteknik
  • Matematik

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Mød AAU
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU. mød aalborg universitet