AAU logo

Sustainable Design, civilingeniør

Sustainable Design

Sustainable Design

Brænder du for at designe velfærdsteknologi, bæredygtige produkter og systemer til gavn for os alle nu og i fremtiden? Bliv ingeniør med et socialt ansvar!

Kandidatuddannelsen i Sustainable Design (Bæredygtig Design) er en 2-årige engelsksproget civilingeniøruddannelse med særlig vægt på design og udvikling af bæredygtige løsninger.

Uddannelsen vil give dig kompetencer, der gør dig i stand til at navigere i de samarbejdsnetværk, hvor produkter og systemer udvikles og implementeres. Du lærer at vurdere, hvor og hvordan bæredygtighed strategisk kan integreres, ligesom du bliver klædt på til at iscenesætte omstillingsprocesser i forskellige sammenhænge.

Du vil med en kandidatuddannelse i Sustainable Design få kompetencer til at skabe og implementere bæredygtige produkter og systemer i tæt samarbejde med virksomheder, kommuner og frivillige organisationer. Efter kandidatuddannelsen kommer du måske til at designe og udvikle fremtidens nødhjælpstelte, cykelairbags eller robotstøvsugere. Du kan også arbejde opgaver indenfor genoptræning af ældre, energirigtig mobilitet eller affaldssystemer i byerne.

Læs mere om det faglige indhold her på siden.

 

Du får viden om

  • Bæredygtigt forbrug
  • Markedsdannelse - Design i organisationer
  • Bæredygtig omstilling
  • Konceptdrevne forandringsprocesser

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for